AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa Sahibini Buldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 06/08/2007 :  09:25:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
5 Ağustos'taki büyük derbinin galibi Fenerbahçe oldu.. Rakibi Beşiktaş'ı 2-1'lik bir skorla yenen Fenerbahçe Süper Kupa'yı müzesine götürdü.85.dakikaya kadar 1-1 eşitlik ile devam eden mücadelede Kezman'ın golüne engel olamayan siyah-beyazlılar,üzülen taraf oldu.Fakat bu yenilgide Kara Kartallar'ın o hafta içinde oynadıkları Sheriff maçının yorgunluğu da rol oynadı bana göre...

Süper Kupa'nın sahibi Beşiktaş demeyi çok isterdim ama olmadı ...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 06/08/2007 :  14:13:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten çok güzel bir karşılaşma izledim. İki tarafta etkili ve göze hoş gelen bir futbol sergiledi. Kendi takımım Beşiktaş adına konuşacak olursam 4 seneden beri ilk defa takımımda ışığı gördüm ve ilk defa bu sezon için çok umutluyum. Fenerbahçe'de Deniz,Uğur ve Deivid; Beşiktaş'ta da Bobo,Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş bana göre harikaydı. İzlediğim kadarıyla Fenerbahçe'de Roberto Carlos, Beşiktaş'ta da Serdar Kurtuluş ve Delgado berbattı. Bana göre maça damgasını vuran olay; yaptığı çirkin hareketlerle ÜLKESİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEN Kezman ve profesyonel davranamayıp oyundan atılan Beşiktaş kaptanı İbrahim'dir.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 07/08/2007 :  16:25:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Carlos gayet iyiydi oyuna tecrubesi ile çok büyük şey kattı.Carlos'a berbat demeni anlıyamadım, bence back görevini yerine getirdi, topu güzel hücuma gönderdi yani oyun kurdu, pozisyon bile yarattı.Daha ilk maçları biraz adapte olsa daha iyi olur.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 07/08/2007 :  20:39:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru diyorsun hocam, back olarak görevini yerine getirdi ama benim R.Carlos'tan beklentilerim daha fazlaydı. Bana göre bu maçta sıradan bir sol bek gibi oynadı. Açtığı ortaların hiç biri hedefi bulmadı. Zaman zaman hatalı paslar attı. %100 lük bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Roberto Carlos'un kapasitesini biliyorsun. Şimdi bir daha düşün. Böylesine bir kapasiteye, böylesine bir yeteneğe sahip bir oyuncu olarak iyi miydi kötü müydü ?

Ayrıca; Şu andaki performansını, ilk maçlarına bağlamışsın. Bu konuda sana katılıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/08/2007 :  23:29:46  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İbrahim Akın'ı çıkardı ya.. Ne diyim ?! Deniz iyi oynadı demeyin çünkü gülüyorum :) Fenerbahçe için ekside çalışıp yanlışlıkla top ayağına çarpınca sunucu da iyi diye yorumluyor, kıllanıyorum.

Roberto Carlos MÜKEMMEL bir defans olduğunu ve profesyönelliğini bir kez daha gösterdi. Atılacak pasları adeta sezip en iyi kesilebilecek yerde durdu ve kesti de.. Yediği sarı kartta takımında tek itiraz etmeyen oyuncu da Roberto Carlos'tu, çünkü sarı kartı hakettiğini, önce çıktığını biliyordu.. Serdar da çok iyi bir kaleci olacak, 1 sezon önce de söylüyordum.. Delgado biraz kondisyon çalışsaydı bu yaz kampında(60. dakikada bitmeseydi) son dakikalara karşı yorulan defansta boboyu mükemmel besleyebilirdi diye düşünüyorum. Belki de ilk 35-40 dakika ricardinho oynamalı ya da oyun sistemi değişip ikisi de aynı anda oynayıp paslaşarak daha az efor sarfedebilirler.

Kejmanın da böyle basit numaralara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Hakem arkası dönükken iş yapabiliyor ve defansı sinirlendirerek açıyor. Yakışmayacak bir taktik olduğunu düşünüyorum ve devam ederse istanbulda evini basmayı da düşünüyorum^^

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/08/2007 :  00:14:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
=). Kejman olayında sana katılıyorum. İbrahim Üzülmez neredeyse kahrolacaktı adam, zor zaptettiler adamı. Fenerbahçe de beşiktaş da ligin başlangıcı olmasına rağmen iyi oynadılar. Ancak beşiktaşın da belli olduğu gibi forvet eksiği var. Orta sahadan topu getiriyorlar, ama gol atamıyorlar. Bakınız Kejman. Bir atak yaptılar son dakkalarda golü attı ve takımına kupayı kazandırdı.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000