AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa Sahibini Buldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/08/2007 :  00:58:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir an önce İbrahim Üzülmez'den kaptanlığın alınmasını gösteren bir maç olmuştur. Dakika 88 2-1 yenik durumdasın takımın atağa kalkıyor sen git yerdeki adamı tartakla, suratına diz koy vs. haklı olarak kırmızı kartı gör ve iki saat orda bik bik bik yap, bu ne yahu? İbrahim Kaş, Serdar falan yapsa anlarım genç bunlar derim eyvallah da sen gelmişsin 33 yaşına ve sol kolunda kaptanlık bandı taşıyorsun. Gökhan Zan veya Rüştü Reçber olmalı takımın kaptanı, hırslı ama kendini kaybetmiyecek, aklı başında olmalı...

Bu arada formalarda iğrenç, ölmeden Adidas veya Nike marka Bjk forması görmezsem gözüm açık gidecek! Tüpçüye duyurulur...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/08/2007 :  11:56:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

=). Kejman olayında sana katılıyorum. İbrahim Üzülmez neredeyse kahrolacaktı adam, zor zaptettiler adamı. Fenerbahçe de beşiktaş da ligin başlangıcı olmasına rağmen iyi oynadılar. Ancak beşiktaşın da belli olduğu gibi forvet eksiği var. Orta sahadan topu getiriyorlar, ama gol atamıyorlar. Bakınız Kejman. Bir atak yaptılar son dakkalarda golü attı ve takımına kupayı kazandırdı.

Son dakikaya kadar BOBO dışındakiler de ayakta kalabilse emin ol bobo kejmanın 15 katı iyi bir forvet.. Yanına bir kişi daha verseler ilhan mansız-nouma zamanına döner. Karşılarında defans duramaz şöyle deivid gibi bir oyuncu olsa yanında

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/08/2007 :  13:45:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi ki iyi bir forvet ama tek başına bir iş yapamıyor. Napsın adam tek başına? Mutlaka bir takviye yapılmalı.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/08/2007 :  14:49:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:
ilhan mansız-nouma zamanı

Ahmet Dursun - Nouma olmasın o zaman.

Deivid gibi mi? :)) Defans mı duramaz? Durmazdır o, gerek yoktur...
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 08/08/2007 :  23:59:47  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

İbrahim Akın'ı çıkardı ya.. Ne diyim ?! Deniz iyi oynadı demeyin çünkü gülüyorum :) Fenerbahçe için ekside çalışıp yanlışlıkla top ayağına çarpınca sunucu da iyi diye yorumluyor, kıllanıyorum.

Roberto Carlos MÜKEMMEL bir defans olduğunu ve profesyönelliğini bir kez daha gösterdi. Atılacak pasları adeta sezip en iyi kesilebilecek yerde durdu ve kesti de.. Yediği sarı kartta takımında tek itiraz etmeyen oyuncu da Roberto Carlos'tu, çünkü sarı kartı hakettiğini, önce çıktığını biliyordu.. Serdar da çok iyi bir kaleci olacak, 1 sezon önce de söylüyordum.. Delgado biraz kondisyon çalışsaydı bu yaz kampında(60. dakikada bitmeseydi) son dakikalara karşı yorulan defansta boboyu mükemmel besleyebilirdi diye düşünüyorum. Belki de ilk 35-40 dakika ricardinho oynamalı ya da oyun sistemi değişip ikisi de aynı anda oynayıp paslaşarak daha az efor sarfedebilirler.

Kejmanın da böyle basit numaralara ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Hakem arkası dönükken iş yapabiliyor ve defansı sinirlendirerek açıyor. Yakışmayacak bir taktik olduğunu düşünüyorum ve devam ederse istanbulda evini basmayı da düşünüyorum^^

PaLaD1N kardesim sen şimdi ibrahim üzülmezin kırmızı kartı haksız yere yediğinimi düşünyorsun.araştırıp maçın o anını bir daha izlersen yerdeyken kezmanın ağzına vurdğunun farkına varacaksındır eminim.

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000