AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa Sahibini Buldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 10/08/2007 :  20:46:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Semih bence Fenerbahçe'de oynayabilecek kalitede bir golcü değil. Eh, artık genç de sayılmaz. Fenerbahçe neden hala satmamakta ısrarlı, anlamış değilim. Bence bonservisi ile satılmalı.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 06/10/2007 :  09:48:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu hortlattığım için çok çok özür dilerim. Ayrıca ard arda ileti atmış oldum, bunun için de özür dilerim. Ama bir şeyi merak ettim. Çok değil yaklaşık 2 ay önce Deivid'i eleştri bombardımanına tutan arkadaşlar şimdi nerelerdeler, ne düşünüyorlar acaba ? Merak ettim de..
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 06/10/2007 :  23:42:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aklın sıra laf mı sokmaya çalışıyorsun!? 2 ayla kimseyi rezil etmedik kimseyi de vezir etmeyiz!

Giderdim mi merakını...?
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 07/10/2007 :  13:57:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2ay önce yabancı futbolcu almak için deivid i eleştiren fenerbahçe sk idi , kezman ilk 11 başlıyorsa semih neden başlamasın ? kaliteli yetenekli futbolcuları getirir batırır sonra 2. lig takımlarına satar fenerbahçe sk... misal kezman chealse de ilk 11 başlarken burda denizlispor da oynayamayacak kalite de bir topcu :) deivid de o kadar iyi bir futbolcu değildir torinolu şaban türkiye nin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu ise deivid in de 2maçta 2 gol atması normaldir, ayrıca 36metreden gol atmak kolay olmasa da ilk defa 36 metreden gol atan futbolcu deivid değil , sanki deivid 36 metreden 20 kez vurmuş 20 side gol olmuş gibi yazmışsın...
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 07/10/2007 :  18:52:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
chessmaster tarafından yazılan:

ayrıca 36metreden gol atmak kolay olmasa da ilk defa 36 metreden gol atan futbolcu deivid değil , sanki deivid 36 metreden 20 kez vurmuş 20 side gol olmuş gibi yazmışsın...

Sen ne saçmalıyorsun yahu ? Ne 36 metresi ne 20 golü. Yukarıdaki iletimi nerenle okudun acaba ? Ben Deivid'in sadece İnter ve CSKA maçlarındaki performansına ve attığı gollere bakarak yorum yapmadım. Ben ve çoğu kişiye göre Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana oynadığı 13 maçta ( 8 lig, 4 şampiyonlar ligi ve 1 süper kupa finali.. ) en istikrarlı futbolcusu Deivid'tir. Ben bunu kastetmiştim ama sen hala son 2 maçında attığı 2 golden bahsediyorsun..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000