AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa Sahibini Buldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/10/2007 :  06:28:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Semih bence Fenerbahçe'de oynayabilecek kalitede bir golcü değil. Eh, artık genç de sayılmaz. Fenerbahçe neden hala satmamakta ısrarlı, anlamış değilim. Bence bonservisi ile satılmalı.

Bu kısıma katılmıyorum. Hanginiz Semih'in kalitesini ölçebilecek kadar oynadığını gördünüz? Ayrıca şans verildiğinde asla fiyasko olmayan bir oyuncu bana göre. Yaş konusuna bir şey diyemem ama Carlos'u da görüyoruz, nasıl depar atıyor.[kıyaslamak gibi olmasın]

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/10/2007 :  07:39:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Meteja Kezman: 2006-2007 Sezonu İstatistikleri;
33 maçın 30'unda ilk 11'de sahaya çıkmış 2609 dakika sahada kalmış, toplam 11 gol atmış.

Deivid de Souza: 2006-2007 Sezonu İstatistikleri;
39 maçın 22'sinde ilk 11'de sahaya çıkmış 2164 dakika sahada kalmış, toplam 13 gol atmış.

Bakalım Semih ne yapmış?

Semih Şentürk: 2006-2007 Sezonu İstatistikleri;
33 maçın 12'sinde ilk 11'de sahaya çıkmış 1268 dakika sahada kalmış, toplam 10 gol atmış.

Hemen 2007-2008'e ufak bir göz atalım.

Kezman; 10 maçın 10'unda ilk 11'de başlamış 848 dakika sahada kalmış 2 gol atmış.
Hadi Deivid'i saymayalım o bu sene sağ açık oynuyor.
Semih; 5 maçın 2'sinde ilk 11'de başlamış 208 dakika sahada kalmış 2 gol atmış. Attığı 2 golden biri GaziAntep'e karşı galibyeti getirmiş, Bursaspor'a attığı gol de takımı mağlup iken beraberliği getirmiş, işin ilginç yanı bu iki maçta da ilk onbirde sahaya çıkmış.

Şimdi ben kimi eleştiri bombardımanına tutayım..? Ayrıca Semih yaşlı da değil 1983 doğumludur.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 08/10/2007 :  11:16:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Semih bence Fenerbahçe'de oynayabilecek kalitede bir golcü değil." derken önünde kendisinden daha kaliteli forvetler var anlamında demek istedim ama Türkçe'min kıtlığı nedeniyle bir yanlış anlaşılma olmuş. :)) Bana kalırsa Semih, Türkiye liginde belki Fenerbahçe'yi taşıyabilir ama Şampiyonlar Ligi'nde hele birde üst turlara çıkılırsa FB'yi sırtlayabileceğini düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde defans oyuncularının karşısında her ne kadar formsuz da olsa Kezman'ın oynaması yine de defansı tedirgin eder. Sonuçta kalitesi belli, kariyeri parlak, Avrupa'da ünlü ve nerede, ne yapacağı belli olmaz. Son olarak da şunu ilave edeyim, Zico; Deivid'i kazandığı gibi çok kısa sürede Kezman'ı da kazanacaktır.

Dip : Semih'in yaşına gelince; ben zaten yaşlı demedim, "artık çok genç de sayılmaz" dedim. Sonuçta 25 yaşındaki bir futbolcunun artık düzenli olarak oynaması gerekir. Kalkıp da 25 yaşındaki bir adamı pişmesi için kiralık olarak veremezsin. Daha önce de dediğim gibi; Semih'in bonservisi ile satılması gerekir. Madem oynatmayacaksın, o zaman takımda tutmanın bir alemi yok..
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 08/10/2007 :  15:22:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence kezman i paf takimina yollamak lazim xD
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/10/2007 :  18:49:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

"Semih bence Fenerbahçe'de oynayabilecek kalitede bir golcü değil." derken önünde kendisinden daha kaliteli forvetler var anlamında demek istedim ama Türkçe'min kıtlığı nedeniyle bir yanlış anlaşılma olmuş. :))

Ama o kaliteli forvetlerin perfomansını onların oynadığı süreye istinaden çok komik bir sürede gerçekleştirmiş. Göz ardı mı edelim?
alıntı:
Bana kalırsa Semih, Türkiye liginde belki Fenerbahçe'yi taşıyabilir ama Şampiyonlar Ligi'nde hele birde üst turlara çıkılırsa FB'yi sırtlayabileceğini düşünmüyorum.

Ehh yani.. Nasıl Kezman'dan Fenerbahçe'yi tek başına sırtlamasını beklemiyorsak Semih'den de beklemeyelim. Futbol takım oyunu.
alıntı:
Şampiyonlar Ligi'nde defans oyuncularının karşısında her ne kadar formsuz da olsa Kezman'ın oynaması yine de defansı tedirgin eder. Sonuçta kalitesi belli, kariyeri parlak, Avrupa'da ünlü ve nerede, ne yapacağı belli olmaz.

Ronaldinho bile olsa formsuz birini sırf tedirgin eder diye oynamatmanın bir manası, espirisi yok. Süper Lig'de zaten tel tel dökülüyor ikili mücadelelerde hiç yok Puyol, Toure, Ferdinand, Nesta, Cordoba, Carvalho, Maldini vs. gibi oyuncuları anca tedirgin etmekle kalır, aralarında kayıp olur. Avrupa'da üne, şana-şöhrete bakılmıyor.
alıntı:
Semih'in yaşına gelince; ben zaten yaşlı demedim, "artık çok genç de sayılmaz" dedim.

:)) Dediğini ben de biliyorum da "artık genç de sayılmaz" ne manaya gelir...
alıntı:
Sonuçta 25 yaşındaki bir futbolcunun artık düzenli olarak oynaması gerekir.

Yanlış. 20-25-30-35 fark etmez formdaysa düzenli olarak oynasın. Takıma katkısı yoksa düzenli olarak oynaması bir anlam teşkil etmez.
alıntı:
Madem oynatmayacaksın, o zaman takımda tutmanın bir alemi yok..

Sanırım yönetim iyi bir joker olduğunun farkında.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000