|
Yazar |
Konu |
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 14/08/2007 : 01:50:55
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Neyse sonuçta benim gözümde Alonso Hamilton'dan kat kat üstün. Başarıya ulaşmak için sadece yetenek yeterli değildir. Hamilton şimdiye kadar yeteneğiyle buralara geldi. Umarım bundan sonra başka artılarını da görürüz...
Zaten bu tartışılmaz.. Ayrıca kendi ağzınla söylediğin gibi Hamilton çaylak değilmiş demekki.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
HighVoltage
Yönetici
Turkey
İleti 1107 |
İletim - 14/08/2007 : 10:57:51
|
Hayır hala çaylak, çünkü F1'de ilk sezonu. İlk sezonunu geçiren herkes çaylaktır. Hem Hamilton'dan çaylak diye bahsedilmesi kötü bir şey değil, zamanında Alonso da Schumi de çaylaktı. Sanırım sen çaylak kelimesini Hamilton'u karalayıcı bir şey olarak algılıyorsun. Buradaki mana onun yeni olduğunun vurgulanması ile ilgili.
Neyse bu konu hakkında daha fazla yorum yapmaya gerek yok(kendi açımdan). Umarım İstanbul Park'da keyifli bir yarış izleriz. Haftasonunu iple çekiyorum... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
inter_23
Yönetici
Turkey
İleti 1749 |
İletim - 14/08/2007 : 11:17:44
|
Hamilton'u bende sevmiyorum. Babasını hep yanında gezdirmesi falan, pek tasvip etmiyorum. Ama McLaren yıllardır Hamiltonla çalışıyordu. Bu adamın üstüne düşmesi doğaldır. Velhasılı İstanbul Park bizlere unutulmayan bir yarış izletirir. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
|
|
kcarakilic
Üye
Turkey
İleti 205 |
İletim - 15/08/2007 : 01:05:31
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Hayır hala çaylak, çünkü F1'de ilk sezonu. İlk sezonunu geçiren herkes çaylaktır. Hem Hamilton'dan çaylak diye bahsedilmesi kötü bir şey değil, zamanında Alonso da Schumi de çaylaktı. Sanırım sen çaylak kelimesini Hamilton'u karalayıcı bir şey olarak algılıyorsun. Buradaki mana onun yeni olduğunun vurgulanması ile ilgili.
Pardon o zaman ortada yanlış anlaşılma olduysa.. Bencede bu konunun daha fazla uzamasına gerek yok umarım güzel bir yarış olur.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
|
|
sagopa-gok
Üye
Turkey
İleti 135 |
İletim - 24/08/2007 : 17:14:40
|
Raikkonen McLarende de olsa buna benzer bi sezon izlerdik bence.Çünkü Alonso geçtigimiz sene reno ile şampiyon oldu isterse adam redbull da olsun genede şampiyonluk yarışında ilk 4 lü arasına girerdi bence bu sırf teknik ayarlar degil bir yetenek ve zekaya dayanan bi spor tabi araçların farkını da es geçmiyorum....(Bu sözlerimden dolayı Alonsa taraftarı oldugumu düşünmeyim ben koyu RAİKKONEN taraftarıyım) |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
|
|
Konu |
|
|
|
|