AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Formüla 1 Türkiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/08/2007 :  01:20:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Raikkonen McLarende de olsa buna benzer bi sezon izlerdik bence.Çünkü Alonso geçtigimiz sene reno ile şampiyon oldu isterse adam redbull da olsun genede şampiyonluk yarışında ilk 4 lü arasına girerdi bence bu sırf teknik ayarlar degil bir yetenek ve zekaya dayanan bi spor tabi araçların farkını da es geçmiyorum....(Bu sözlerimden dolayı Alonsa taraftarı oldugumu düşünmeyim ben koyu RAİKKONEN taraftarıyım)

Nasıl arabayla alakası yok. Alonso Minardi de yarıştı, hani nerde ilk 4 de hiç görmedik Alonso'yu? N'olursa olsun. Araba formula 1 de herşeydir... Onu bırak David Coultard. Araba herşeydir...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 25/08/2007 :  13:15:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana göre McLaren-Mercedes'in İngiliz pilotu Hamilton İstanbul Park'taki zorlu yarışı kazanır.Ama gönlüm Alonso'nun kazanmasından yana...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 25/08/2007 :  23:43:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Raikkonen McLarende de olsa buna benzer bi sezon izlerdik bence.Çünkü Alonso geçtigimiz sene reno ile şampiyon oldu isterse adam redbull da olsun genede şampiyonluk yarışında ilk 4 lü arasına girerdi bence bu sırf teknik ayarlar degil bir yetenek ve zekaya dayanan bi spor tabi araçların farkını da es geçmiyorum....(Bu sözlerimden dolayı Alonsa taraftarı oldugumu düşünmeyim ben koyu RAİKKONEN taraftarıyım)

IQ su 190 adam getir Opel Corsa'ya bindirelim bakalım kazanabiliyor mu ?

Bence hızdan önemlileri var.Şanzuman mesela Renoult kalkışları çok iyiydi hızı da iyiye yakındı vs vs.Tabiki pilotta önemli ama Ferrarinin önünü kestiler yeni kurallar çıkardılar vs vs.Zaten eskiden Hakinen filan vardı ne kapışırlardı Mercedes-Ferrari:) Hatta hakinenin kazanmasına 200 metre kala arabanın suyu çıkmıştı :) Ya eskiden daha güzeldi.Şimdi Hamilton gelmiş Raikonen Ferraride falan.Ama İzliyecem yarın İstanbul Parkı..

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 26/08/2007 :  17:34:47  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet galip belli MASSA kazandı geçen seneki gibi
2. olan ise bir başka Ferrari pilotu Raikkonen oldu..
Alonso 3. sırada yer alırken Hamilton ise 5. oldu yarışı izledim tek heyecanlı kısmı Massa'nın 2.pitstop çıkışında Raikkonen'le kapışması oldu..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 27/08/2007 :  11:38:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alonso'nun üçüncü olması tamamen şanstır. Ferrari pilotları ve Hamilton Alonso'dan çok çok iyiler. Alonso : "Benim için mucize gerekliydi, Hamilton'un lastiği bana bu mucizeyi verdi." dedi. Takım arkadaşı için böyle konuşması ne kadar doğru bilmem. Bu piste de anlaşıldığı gibi Ferrari tek omurgalı olduğu için hızlı pistlerde diğer pilotlara toz yutturuyor. İtalya da böyle bir sonuç çıkacağı görüşündeyim. Yarış artı bir not ise Hamilton lastiği patladıktan sonra çok yavaşladı. 6. sırada ki kovalainen 4 - 5 tur daha olsaydı, Hamilton geçebilirdi...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000