|
Yazar |
Konu  |
hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61 |
İletim - 21/08/2007 : 21:57:20
|
bence eniyi şarkı yapanlar ceza - sagopa - ayben - kolera - fuat....vb rapciler |
BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 23/08/2007 : 23:38:13
|
Dark Tranquillity, Metallica, Iron Maiden, Iced Earth, Opeth, vs.. |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 28/08/2007 : 11:36:50
|
Türkçe R.a.p diye birşey yoktur arkadaşlar :) rap in açılımı radical american bilmemne oluyor...
en güzel müzikler iron maiden , manu chao , orhan gencebay ve nirvana nın :) rap şarkılarında küfr edip saçma sapan dertlerine yanıp ferrari sürüyolar yani bide bunu türkler yapınca %100 yabancı hayranı klipler çekiyolar yok dövmeci dükkanı basketbol formaları , ferrariler...rap anlamsız sözlerden oluşan bir kaç dizi dir , zaten arka fondaki de sadece bir ritim dir , bazı arkadaşlar müzik değil yaşam tarzıdır diyo da radikal amerikan hayatı nı yaşıyosan hayatını burda müzik diye yazma...
(gerçi ferrari yi kuşum aydın da koymuş klibine :) |
 |
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 28/08/2007 : 11:43:47
|
alıntı: chessmaster tarafından yazılan:
Türkçe R.a.p diye birşey yoktur arkadaşlar :) rap in açılımı radical american bilmemne oluyor...
en güzel müzikler iron maiden , manu chao , orhan gencebay ve nirvana nın :) rap şarkılarında küfr edip saçma sapan dertlerine yanıp ferrari sürüyolar yani bide bunu türkler yapınca %100 yabancı hayranı klipler çekiyolar yok dövmeci dükkanı basketbol formaları , ferrariler...rap anlamsız sözlerden oluşan bir kaç dizi dir , zaten arka fondaki de sadece bir ritim dir , bazı arkadaşlar müzik değil yaşam tarzıdır diyo da radikal amerikan hayatı nı yaşıyosan hayatını burda müzik diye yazma...
(gerçi ferrari yi kuşum aydın da koymuş klibine :)
Tarif ettiğin şahıs sanırım Ceza oluyor.Sagoya bakarsak küfür kullanmadığını görebilirsiniz.Ayrıca disstortion ep de Ceza ya rapin kot pantolonlarla ecnebi şapkalarla olmadığını söylemişlerdir.Bunları hatırlatmak istedim. Her zaman Sago!!! |
By prince |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 28/08/2007 : 11:55:16
|
arabesk - müslüm gürses :d
türkçe rap - ceza
manga |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|