AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 sizce en ii müzikleri kim yapıo?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 28/08/2007 :  11:56:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence en iyi müzik Metallica'nın. Sonra İstanbul Atttack geliyor. Ardından da Gritz.

Cs'ci Pr0!

Counter Strike 1.6 Nick:

Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP -
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 28/08/2007 :  12:50:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
you tube den sagopa kajmer - ....tirin gidin diye ara küfür ü görürsün :) bide yanlış hatırlamıyosam onun disspanser mi öyle bi şarkısı vardı orda da ceza ile it dalaşına giriyodu , arkadaşım türkçe rap diyo birşey olmaz rap,hip-hop gibi müzikler amerikan kültürü dür , ve bu adamlar müzisyen ise sahnede küfredip birbirlerine ve piyasadakilere küfr lü şarkı yazıyoralarsa onlara karşı açılan 80 in üzerinde davayı hak etmişler dir , ha ajdar ha ceza , ha ismail yk ha o sagopa yaptıkları müzik hemen hemen aynı , ama ikisinin de davranışları ajdar a benziyor (it dalaşları felan gibisinden :D )
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 28/08/2007 :  13:13:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O şarkıyı ben de biliyorum.Ama istersen mazide kalma yenilere gel!Yenilere bak tek bir ağır küfür bul!İt dalaşına gelince sanırım disstortiondan bahsediyosun?Ceza bunu haketmiştir.Cezanın yaptıkları dissleri görseniz ağzınız açık kalır kimse o kadar küfürü o hızda söyleyemez:PAyrıca yorum yapmadan çnce Sago&Kolo'nun yeni albümü al derim içinde harika şarkılar var.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/08/2007 :  13:39:56  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BassHunter rulez :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/08/2007 :  17:20:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
chessmaster tarafından yazılan:
ha ajdar ha ceza , ha ismail yk ha o sagopa yaptıkları müzik hemen hemen aynı , ama ikisinin de davranışları ajdar a benziyor (it dalaşları felan gibisinden :D )

Üff be kardeşim ne Ajdar'ı ne İsmail'i ya!? Sen önce önyargılarını bir kaç dakikalığına kenara bırak, Sagopa Kajmer'in son 4 albümününden en az 2'şer tane şarkısını dinle sonra gel eleştir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Beğenmenssiniz eyvallah bir şey diyemem kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir ama karalamayın, yaptığı işe birazcık saygı duyun.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Sagopa_kajmer
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000