|
Yazar |
Konu  |
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 28/08/2007 : 20:18:33
|
alıntı: hınzır ben espiri yapmıyom ;) donu düşük herifler geçiyo yanımdan , dostum lu konuşmalar böyle lanet olsun ahbap felan diyo nedir bu yani ?
Peki bunu sadece rape mi bağlıyorsun?Sence Amerikan filmlerinin hiç mi bir etkisi yok?Artı gördüğüm kadarıyla Ceza'yla Sago'yu hala aynı kefeye koyuyorsun yapmaman gerek. alıntı: bide ajdarı senin kadar yakın dan takip etmediğim için 'Chiquita' markası nın ekvador un hangi kasabasında friması olduğunu , muzlar hakkında genel kültürüm yoktur , ajdar da şarkısında kendine göre birşeyler anlatıyo
Haddime düşmese de buna arkadaşım yerine cevap vermek istiyorum.Sen Alman marka muz demişsin sadece bu hatanı düzeltmiş.Burdan Ajdarla ilgilenip ilgilenmediğini nerden çıkardın çözemedim. alıntı: birde bu amerikan kültürünü benimsemiş adamları çıkarıyosunuz başınızın tepesine otutturuyonuz
Evet doğrudur rap amerikan müziğidir ama senin dinlediğin iron maiden de Türk müziği sayılmaz haksız mıyım?Olayın Amerikan Türk olayına bakacaksan saatlerce Türk Sanat ve Halk Müziği dinle. alıntı: adam saçma sapan şeylerden dolayı şikayet ediyor parçaları anlamsız anlamsız hızlı hızlı birşeyler söylüyor , yarı ing. yarı türkçe konuşuyor arka da da bir ritim var sen hala buna müzik diyosun
Saçma sapan nedenler nedir örnek ver?Mesela savaş olabilir mi?Ya da insanların iki yüzlülüğü?Hız konusunda Sago Ceza gibi kasmıyo.Rap denince aklına belliki Ceza geliyor.Rapin sadece hızlı söylenen anlamsız bir şey olduğunu izlenimini sana Ceza vermiş olmalı.Doğru yarı İngilizce yarı Türkçe buna yanlış diyemem ama bildiğin gibi bazı kelimelerin Türkçesi bulunmuyor.Artı Sago Fars Dili Edebiyatı okumuş bir adam arada eski sözcükleri falanda kullanabiliyor.Bunun da benim genel kültürümü arttırdığı bir gerçek. alıntı: önemli olan arkadaki müzik tir hacı , s.kajmer in arka fondaki müziğini 10yaşında çocuklar internetten indirdiği programlarla yapıyor. türkçe rap- hip-hop ove black metal olmaz...
Ahahahaha güldüm doğrusu.10 yaşındaki çocuklar madem bu kadar iyiler dinleyelim görelim yani.Sago o kadar sene çalışmış djliği öğrenmek için 10 yaşındaki bir çocuk onun yaptıkları yapıyo ha!Bu kadarda bir insan aşağılanmaz. Son sözlerim: www.myspace.com/sagopakajmer Bu siteye gir ve lütfen ama lütfen Gam Tozu ve Dünyanın Ninnisini Baytarı en son olarakda Kendim içini dinle.Bundan sonra gel ve mesaj yaz.Halen daha rap dandiktir diyorsan önyargıların sağlam düşünmeni engelliyor diyorum. |
By prince |
 |
|
---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630 |
İletim - 28/08/2007 : 20:30:52
|
Bence durumu biraz fazla abartıyorsunuz. İsteyen istediğini dinlesin, zevkler ve renkler tartışılmaz.. Bende rap dinlemem ama gelip burada dinleyene de laf etmiyorum. Çünkü anlamsız bir tartışma.. |
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006 |
 |
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 28/08/2007 : 20:42:52
|
alıntı: ---GHOST--- tarafından yazılan:
Bence durumu biraz fazla abartıyorsunuz. İsteyen istediğini dinlesin, zevkler ve renkler tartışılmaz.. Bende rap dinlemem ama gelip burada dinleyene de laf etmiyorum. Çünkü anlamsız bir tartışma..
Dinlediklerine bir şey demedik ki o bizim dinlediklerimize diyor.Artı gayet gerekli bir tartışma çünkü Türkiyede bir çok insan rap denince chessmasterın dediklerini zannediyor bunun doğru olmadığını da tartışmış oluyoruz. |
By prince |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 28/08/2007 : 21:11:52
|
rap i benim yanımda dinlemeyin de nerde , ne zmn ,nasıl dinlerseniz dinleyin zaten buna da karışamam... |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 29/08/2007 : 00:39:17
|
chessmaster, bence olaya dümdüz bakıyorsun.Yani at gözlüğü takmışsın.Rap ile alakası olmayan şeyleri bile söylüyorsun ve işi yokuşa sürüyorsun.Biraz okudum ve rap çilerden nefret ettiğni gördüm.Bol giyiniyorlar falan diyorsun.Ya da müzik değil diyorsun.Metalciler ve ya punkçılar nasıl giyiniyorlar?Belli bir stilleri var di mi?Bunu rapçiler sevmeyebilir.Ama burda herhangibirinin buna laf attığını görmedim.Çoğu insan metali sevmez.Baş ağrıtıcı bulur ama burda bunları kullanmıyorlar.
Bence sende insanlara Rapçi, metalci, punkçı, müslümcü diye bakma hepimiz insanız.
Bu arada en iyi müzikleri bence;
Rammstein, Nirvana, Marilyn Manson, Pantera ve bazen Linkin Park. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|