AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 sizce en ii müzikleri kim yapıo?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 28/08/2007 :  18:27:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yahu hacı adam ana avrat söven şarkı yapıyo sahnede küfrediyolar böyle sanatçı olmaz , rap ve hiphop müzik değildir çünkü burda arka plan da olsa da önemli olan parça nın melodisi dir , arkada bi ritim var adam yarı türkçe yarı ingilizce şarkı söylüyo , sagopa kajmer in bazı parçaları anlamlı olabilir ama ona bakılırsada ajdar da şarkısında alman marka muzların vitamin yüklü olduğunu ifade ediyor ... sizin dinlediğiniz ceza , sagopa kajmer vs. gibi adamların müziğini kafada bandajlar xx large eşofmanlar giyen herifler dinliyor , bu ön yargı lılık değil benim gördüğüm birşey , bakkala giriyon müzik sonuna kadar açık ceza çalıyo bana lanet olsun dostum 20 ytl verip su mu alınır derse insan da biraz ön yargılı olsun yani ...
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 28/08/2007 :  18:32:59  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
DharkjuNs tarafından yazılan:

Bu soru bana eski Rapci / Rockçı kafvgalarını hatırlattı, eheh..

Gerçekleşmeye başladı bile.. :D

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/08/2007 :  19:25:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
chessmaster tarafından yazılan:

yahu hacı adam ana avrat söven şarkı yapıyo sahnede küfrediyolar

Bu söylediğin S.Kajmer için geçerli değil. Eskiden küfürlü şarkıları vardı doğrudur. Bunun pişmalığını da "Türk Dilinin kullanımıyla ilgili bir program" da belirtmişti.

alıntı:
sagopa kajmer in bazı parçaları anlamlı olabilir ama ona bakılırsada ajdar da şarkısında alman marka muzların vitamin yüklü olduğunu ifade ediyor

Tamam güldüm güzel espiri ha ha! Ayrıca Chiquita firması Almanya'nın değil Ekvador'undur, ha yok "aslında Chiquita diyor ama ben Ajdar'ı yakından takip ettiğim için biliyorum o muzlar Dole marka" diyorsan o da Alman değil Hawaii'dir.

alıntı:
sagopa kajmer vs. gibi adamların müziğini kafada bandajlar xx large eşofmanlar giyen herifler dinliyor

Kusursuz espiri yeteğinin nimetlerinden en iyi şekilde yararlanmayı çok iyi biliyorsun seni hınzır ;) Nedir ki şimdi bu birader? İsteyen istediği müziği istediği şekil de ve kıyafette dinler. İster don-boxerla dinler ister banyodan yeni çıkmış ıslak ıslak dinler.

Diğer dediklerinden pek bir şey anlamadım kusura bakma. Ama Sagopa Kajmer'in yaptığı iş farklı diğer rapçilerden ayırmalısın.
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 28/08/2007 :  19:38:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hınzır ben espiri yapmıyom ;) donu düşük herifler geçiyo yanımdan , dostum lu konuşmalar böyle lanet olsun ahbap felan diyo nedir bu yani ? bide ajdarı senin kadar yakın dan takip etmediğim için 'Chiquita' markası nın ekvador un hangi kasabasında friması olduğunu , muzlar hakkında genel kültürüm yoktur , ajdar da şarkısında kendine göre birşeyler anlatıyo , bu da benim görüşüm hınzır , ön yargılı değilim de rap radikal amerikan müziği dir , turkish rap underground diye birşey de olamaz . xxl eşofman giyen küçücük adam da kendini komik duruma düşürüyor , isteyen istediği yerde banyodan çıkınca ıslak ıslak da dinler doğru söylüyon . benim yanımda rap dinlemeyin yeter . birde bu amerikan kültürünü benimsemiş adamları çıkarıyosunuz başınızın tepesine otutturuyonuz , adam saçma sapan şeylerden dolayı şikayet ediyor parçaları anlamsız anlamsız hızlı hızlı birşeyler söylüyor , yarı ing. yarı türkçe konuşuyor arka da da bir ritim var sen hala buna müzik diyosun . önemli olan arkadaki müzik tir hacı , s.kajmer in arka fondaki müziğini 10yaşında çocuklar internetten indirdiği programlarla yapıyor. türkçe rap- hip-hop ove black metal olmaz...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/08/2007 :  19:59:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Offf çok bağnazsın be güzel kardeşim. Ben sana S.Kajmer'in diğer Rap'çilerden farklı bir iş yaptığını, senin anlattığın Rap kilişelerinin alışıla gelmişliğinden sıyrılmışlığını söylüyorum sen bana Rap müziğinin sanat olmadığını Ajdar'ı, ne giydiklerini anlatıyorsun. Hayır gören de beni Rap'i savunuyor falan sanıcak ona üzülüyorum. Bilmiyorum hiç duydun mu ama Türkiye'de, rap dinlemem ama Sagopa Kajmer dinlerim olgusu var, ben de o olgudanım onun için bana rap müziğini anlatmana gerek yok ;).
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000