|
Yazar |
Konu  |
|
lindel_melian
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 22/08/2007 : 10:41:15
|
[URL=http://imageshack.us] [/URL]
İCON 2007
İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve üçüncü yaşını kutlayacak olan İCON, bu sene Ekim ayının sonunda düzenleniyor.
İCON 2007’de, bilim kurgu ve fantezi severlerin birbirlerini tanımaları ve hem fikir paylaşımı yaparak hem de bilim kurgusal ve fantastik dünyalarda maceralara atılarak hoşça vakit geçirirken aynı zamanda kendilerini geliştirmeleri amaçlanmıştır.
Convention çerçevesinde bu yıl daha fazla etkinlik ve sürprizler sizleri bekliyor. Masaüstü Rol Yapma Oyunları’nda karakterinizin kaderiyle yüzleşebilir, LARP’larda karakterin tam anlamıyla kendisine bürünebilir, Magic: The Gathering Turnuvası’nda destelerinizi konuşturabilir, bunun dışında sürpriz konukların, söyleşilerin, atölyelerin ve bir de kostümlü partinin tadını çıkartabilirsiniz.
Bütün rol yapma oyunları severleri 27-28 Ekim 2007 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi’ne, bilim kurgunun ve fantezinin kalbinin atacağı yere bekliyoruz.
Masaüstü Rol Yapma Oyunları ve LARPlar için GM başvuru maillerinizi aşağıdaki bilgilerle birlikte icon2007kayit@gmail.com adresine bekliyoruz. Kayıt yaptıracakların aşağıdaki listeyi uygun bir biçimde ve eksiksiz doldurmaları önemle rica olunur.
1. Ad 2. Soyad 3. Oyun ismi 4. Oyun türü 5. Oyun sistemi 6. Oyuncu sayısı 7. İstenilen oyuncu seviyesi 8. Oyun tanıtım metni 9. Gm iletişim numarası ve e-maili
|
RUDE & WILD |
|
lindel_melian
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 25/08/2007 : 10:35:57
|
Arkadaşlar Gm kayıtları Eylül sonunda kapanacaktır. Opsiyonel olarak belki bir hafta daha uzatılabilir. Bilginize... |
RUDE & WILD |
 |
|
lindel_melian
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 03/10/2007 : 13:02:24
|
Arkadaşlar,
ICON 2007 ile ilgili tüm haberleri ve detayları bulabileceğiniz web adresimiz www.iubkfk.org açıldı!
İlgilenen herkesi adrese bekliyoruz. |
RUDE & WILD |
 |
|
lindel_melian
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 22/10/2007 : 22:07:36
|
ICON 2007 iyice yaklaştı. Yalnızca 1 hafta kalan etkinliğimiz ile ilgili bilgi almak, ulaşım için konulan krokiyi incelemek, oyunlar ile ilgili tanıtım yazılarını okumak ve oyuncu kayıtlarınızı yaptırmak, Kostümlü Parti ve diğer aktivitelerimiz ile ilgili detaylara ulaşmak için www.iubkfk.org adresini ziyaret edebilirsiniz.
Konaklama mevzu, maalesef yurt yahut misafirhane olanağımız olmadığı için okulcana amatör yöntemlerle halledilecek, bu da okula yakın yerlerde konuşlanmış olan çeşitli evlerde insanları misafir ederek yapılacak. Dışarıdan gelecek hiç kimseyi açıkta sokakta bırakmayacağımızı garanti ediyoruz, ve konu ile ilgili danışmak için icon@iubkfk.org adresine konaklama başlıklı bir mail atarak hangi günler kaç kişi kalmak istediğinizi, cinsiyetinizi, telefon numaranızı, kontak bilgilerinizi (mail,icq,msn) ileterek bizlere sunarsanız size en uygun mekanda konaklatıp ulaşım konusunda elimizden geldiğince yardımcı olacağız.
Oyunlar içinse masaüstü 5, larp 7 ytl oluyor, ücret etkinlik günü girişte toplanacaktır. İzleyici olarak gelebilirsiniz çünkü masaüstü ve live dışında mtg, warhammer, oyungezer tayfası, kitap standları vs vs gibi çeşitli etkinlikler olacak.
Eğer ola ki kayıt olup, sonradan gelmekten vazgeçerseniz lütfen en geç con'dan bir hafta önce mail yolu ile bize bildirin.
Hepinizle ICON 2007’de görüşmek üzere…
|
RUDE & WILD |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|