AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 Warcraft 3 En Güzel Harita
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 26/08/2007 :  08:25:33  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
4 kişi lan üzerinden ya da internet üzerinden oynanabilecek çok güzel bir map kendinize fazla güveniyorsanız tek başınıza oynarsınız.Amacımız kristalin kırılmamasını sağlamak...

Link:http://www.epicwar.com/maps/12954/
Arkadaşlar bu mapi oyunu iyi bilenler oynayabilir bence çünkü favori adamınızı alırsınız bi bakmışsınız kuşlar geliyor işte bu gibi durumlar için hangi itemi alacağınızı bilmeniz gerek mesela dreadlord'u aldığınızda havaya vuramayacağınız için sol taraftaki merchant'tan orb of darkness almanızı tavsiye ederim.Bunun sayesinde öldürdüğünüz bazı yaratıklardan iskeletler çıkıyor ve size yardım ediyor ve bunun sayesinde havaya vurabiliyorsunuz. ben bitirdim çok zor...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 26/08/2007 :  18:09:35  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu mu en güzel :) xhero bunu 3ile çarpıp 10 ile katlar..

DotA en güzel map btw

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  06:55:15  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece isteyenler için koydum.İstemiyorsan sorun yok.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/08/2007 :  12:08:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tekrar oku:
-Konu başlığı

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 27/08/2007 :  13:12:34  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım bak her insanın kendine ait zevki var belki insanlar bunu seviyo sen sevmiyosan herkez sevmemek zorunda değil.Oynamak isteyenler oynasın diye açtım konuyu senle tartışmak için değil.

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/08/2007 :  13:36:22  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
En güzel dersen, kitlelerce resmi forumlarda kabul edileni getirir, koyarsın.
Şimdi tekrar oku konu başlığını.Map'ın ismi de konulabilir başlığa

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000