AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 sportif başarı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 08/09/2007 :  00:03:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yıllardır çok azdır yüzümüzün güldüğü, güreş sporumuz çökünce trt'nin de ilgisi azalınca spor dallarında milli başarılarımız o kadar azaldı ki!
şimdiyse bayan voleybolcularımız ve de erkek basketbol takımımızın başarılarını görüp gurulanıyorum.basketbol takımımız için geçilen tur başarı sayılmayabilir,yani böyle düşünenler olabilir,ancak ben bunu başarı olarak görüyorum. her turnuvada bir yere kadar da olsa söz sahibiyiz, bazı milli takımlar karşısında favori gösterilmemiz bile beni gururlandırıyor.özellikle kızlarımız rusalrı italyanları deviriyor ya mest oluyorum.
haydi bastır TÜRKİYE!!!!!!
oh be rahatladım...

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 08/09/2007 :  00:36:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Katılıyorum, voleybol ve basketbol da çok ilerledik, gönül isterdi ki diğer spor dallarında da bu kadar ilerleyelim ama kısmet işte. Ben de en az senin kadar gururlanıyorum...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 08/09/2007 :  01:34:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha iyilerini de görmek nasip olur inşallah..
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 09/09/2007 :  01:21:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
basketbol takımımızın son maçlarına bakarsak ne başarısı denilebilir, ancak buraya gelmek de büyük başarı.
tabi ispanyada yaptığımız maçlarda çok kötüydük,galip geldiğimiz tek maçta da çok kötü oynadık,bece en büyük sorumlu tanyeviç çekler karşısında beni hayrete düşüren değişikler yaptı,takımı frenler gibiydi.sanırım bu kötü oyunumuz devam edip üst tura çıkamayacağız,yanlız bu bizim milli takımımız her zaman her şartta sahip çıkmalıyız.bir de merak ederim gençler neden adam gibi süre alamazlar, yasak mıdır
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 09/09/2007 :  13:05:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakikaten koçumuzu anlamakta zorluk çekiyorum. Slovaklarla baş başa gittiğimiz maçta yine oyunu katletti. Başlarda ise Ersan İlyasova'yı çıkarmayarak, 3 faul almasını sağladı resmen. Böyle gitmez bu iş. Mehmet okur, Hidayet daha iyi oynamaları lazım, sonuçta NBA oyuncuları ki, Mehmet Okur All - Star olmuş birisi.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 13/09/2007 :  09:16:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hido sazı eline aldığında neler yapabileceğini biliyorduk,nitekim italya maçında gördük, ancak tüm takımın oyuna katkı yapabilmesi için saz elden ele dolaşmalı, ayrıca mehmet okur boyalı alanı çok az kullanıp dış şutlara kaçıyor,atsan ne olur ki takımın bu tür sayılardan çok rakibin dengesini bozan oyuna ihtiyacı var.içeriye yüklenip rakibin gardını düşürürsen dış şutlar etkisini gösterir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000