AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 sportif başarı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 20/09/2007 :  23:15:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet... Beşiktaş, Marsilyaya Galatasaray ise Sion'a yenildi. Fenerbahçe ise İnter'i çok güzel oynadığı maçta yendi. İnşallah sonumuz da böyle olmaz.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 22/09/2007 :  01:51:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerin böyle top oynadığını hiç görmemiştim,skora bakmayın,6-0 gs galibiyetinde oynadığımız futbol bunun yarısı bile değil.sanki takım gibi oynadı herkes.tabi bir maçlık değerlendirme umut ediyorum devamı gelir, bjk ve gs maçlarına üzüldüm, ancak bjk gol aramayarak defans ağırlıklı oynayarak rakibin üzerine gelmesine müsaade etti, gs ise hiç anlayamadım ne yapmaya çalıştıklarını...
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 22/09/2007 :  09:03:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kalli'nin en büyük hatası maça Carrusca ile başlamak oldu. Çünkü ne Carrusca ne de Hasan Şaş defansına yardım eden oyuncular değil. İlk 35 dakika sahadaki Galatasaray'ı tanıyamasam da maçın kalan bölümünde GS'yi beğendim. Ama gerçek şu ki; tempolu ve bol pozisyonlu bir maç izledik. Uzun zamandan beri böylesine güzel bir maç izlediğimi hatırlamıyorum. GS'de Lincoln ve Linderoth ikilisine hayran kaldım. Hakan Şükür ve Servet'in hala takımda ne işleri var anlamış değilim. Orkun'un da yediği gollerde hatası yoktu ama tecrübesizliği bu maçta ortaya çıktı.

Fenerbahçe'yi kutlamak gerekir. Diğer Türk takımlarının yenildiği bu haftada tek tesellimiz FB'nin galibiyeti oldu. Alex'ten tutun da Deivid'e kadar bütün takım maçın yıldızı idi bence. Forvette biraz daha becerikli olunsaydı 2. veya 3. goller de gelebilirdi.

Beşiktaş için de kabus gibi bir geceydi. Kayserispor'da iken oynattığı atak futbolu ile gönüllerimizde taht kuran Ertuğrul Hoca'nın Marsilya maçında ne yapmak istediğini bende anlamış değilim. Marsilya'yı yakalayabileceğimiz en kötü durumda yakalamaştık oysaki. Bir Beşiktaş'lı olarak gruptan çıkma şansımızın iyice azaldığını düşünüyorum. İnşallah son 5 maçta toplayacağımız puanlar ile UEFA kupasına katılabiliriz.

Kayseri Erciyesspor'un zaten yapabileceği fazla birşey yoktu. Perşembe gecesi de çıktılar ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Olsun, onların Maccabi'yi eleyip buraya kadar gelmesi bile bizi gururlandırdı. Herşey için teşekkürler Erciyes..
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 22/09/2007 :  09:33:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gs'nin ne yaptigini hala anlamis degilim kafamda bi suru soru isareti donuyor ! sion gibi bi takıma nasıl yenilebilir ki :S:S adını bile duymadık nerdeyse . umarım bu böle devam etmez gs we bjk silkelenir we fenerbahce de aynen devam eder.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/09/2007 :  16:44:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

gs'nin ne yaptigini hala anlamis degilim kafamda bi suru soru isareti donuyor ! sion gibi bi takıma nasıl yenilebilir ki :S:S adını bile duymadık nerdeyse . umarım bu böle devam etmez gs we bjk silkelenir we fenerbahce de aynen devam eder.

gs nin ne yaptığını anlatayım ; Türkiye'nin bu seneki transfer şampiyonu , süperlig de 1. ve bu sene türkiye deki en iyi takım ve avrupa daki en iddaalı ekibimizdir , bu sene ki ilk malubiyetini sion a 3-2 yenilerek aldı , sion karşısında yenilmesinin sebebi ise feldkamp ın sion u çok küçümsemesiydi , sion un karşısında ilk yarıda 3 gol yiyen hergangi bir türk takımı maçı burakırdı ama bunu bir gs li olarak söylemiyorum , galatasaray türkiye nin şuanki en mücadeleci takımıdır , fener in inter karşısındaki galibeytine gelince gerçekten iyi oynadılar ama süper lig de oynadıkları futbol ile alakasız bir oyundu xD fakat fenerbahçe nin karşısındaki inter serie A şampiyonu inter değildi...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000