AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 roma total war haritası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

cxxx
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 24/09/2007 :  20:54:37  Bilgileri Göster  cxxx için bir ICQ İletisi Gönder  cxxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bende roma totaL war oyununda haritada sadece avrupa var ama internetten baktım herkez dünya haritasında oynuyo ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler...

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/09/2007 :  21:34:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış yerlere bakmışsın rome total war'de sadece avrupa ve kuzey afrika birde anadolu haritası var...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

cxxx
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 26/09/2007 :  15:40:15  Bilgileri Göster  cxxx için bir ICQ İletisi Gönder  cxxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tüm dünyayı oynuyolar ama ?????
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 26/09/2007 :  17:50:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Onlar eklentileridir. Araştır bulursun.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/09/2007 :  18:03:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eklenti olsa bile baya ses getiren bir eklenti olmalıydı dünya haritası ne demek rome için...Başka oyunla karıştırıyor olma eğer resmi varsa bir koy şuraya.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 26/09/2007 :  19:00:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vallaha Roma'da en sağlam harita Hindistan'a kadar olandı, ondan büyük harita görmedim açıkçası

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000