|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/09/2007 : 22:03:10
|
http://www.totalwar.org/strategy/frog/rtw/unrest2.jpg
Bu haritadan ilerisini ne gördüm ne duydum. CXXX bir resim koyda görelim neymiş bu dünya haritası. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
cxxx
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 26/09/2007 : 23:46:57
|
kardeşler sizi rahatsız ettim ama cevabı ben kendim buldum: bu oyun dünya, çin,amerika ve avrupa olarak oynanıyormuş ancak yapımcılar bir sebepten dolayı oyunu sadece avrupa olarak yapmışlar ve diğerlerini de kaldırmışlar kusura bakmayın sizide yorduk :D , thank you!!! |
 |
|
cxxx
Üye

Turkey
İleti 26 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 27/09/2007 : 00:52:35
|
Yuh artık, böyle bir harita görmedim, duymadım, bilmiyorum. Öh yani harbiden öh |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/09/2007 : 06:30:57
|
İyide bu Hearts of İron adlı politik bir oyun. Total war'la alakası yok :) |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|