AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Yeni Hesap Çalma Yöntemi!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 25/09/2007 :  17:40:08  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Silkroadonline'da bir hesap sahibiyseniz muhtemelen size şöyle bir e-mail gelecektir:

WARNING : Account Ban

Hello. This is Silkroad Online.

We are updating our data base that causes sometimes mass account ban .Please Update your account information within 24 hours or your account will be banned.

To update your silkroad online account information please Click here

Click Here dediği yerin üstüne mausu getirerek göreceğiniz gibi bu sitenin SilkRoad ile uzaktan ,yakından, orta mesafeden hiç bir alakası yoktur, tamamen fake bir sitedir ve hesap çalma amaçlıdır! Bu maili dikkate almayın, geçin. Çok korkuyorsanız silkroadonline.net ten login olun:) Hatta Login yazması gereken yerde sorguyu göster şeklinde bir link çıkıyor, bunların ne kadar acemice olduğunu gösteriyor xD

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

yigitbey
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 25/09/2007 :  21:18:23  Bilgileri Göster  yigitbey için bir AOL İletisi Gönder  yigitbey için bir ICQ İletisi Gönder  yigitbey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  yigitbey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw bana yazrım edin nasıl başka sayfalara cevap yazacam

yigitim uleynn
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000