öyle olmuyoki sen nasıı tüm haritayı yeşil yaptın en fazla 50 kale alınca victory yazıyo oyun bitiyo? (burnuma işkembe kokusu geliyo...)
Victory yazdığında oyunu kaydedersen,sonrada tekrar kaydedilmiş oyuna girersen normal devam edebiliyorsun 50 şehirden sonrası içinde.(burnunda maşallahı varmış olmayan kokuları.... )
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Wallahi benim en büyük sınırlarım Kuzeyde britanya güneyde ispanya (afrikaya hiç inmedim) yunan yarım adasının kuzey sınırları anadolu ordan sap aşagı haritanın sağ başından iskenderiyeye kadar benimdi.Ama ülke büyüdükçe sorunlar büyüyüyor.
Hmm bende tam tersi oluyor :) Ülkemi büyütünce ekonomim ülke büyümesinin 5 katı büyüyor her yeni şehirde ve daha çok güçleniyorum. Romalılar savaş açmasa bana çoktan haritadan silinmiştim ama :) Gelen genç,becerikli,zeki aile üyelerini çalıp eğitiyorum öyle aile sıkıntısını gideriyorum yoksa family membersızlıktan bitcek
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Walla şehire bişey kuruyosun her turnda family mamber geliyo :) Benim başkentte hiç ordum olmazdı.Gelen aile üyeleri baktım şehirden taşmış şehirde duramıyolar :D