AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Yardım Pls...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 01/10/2007 :  14:08:42  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben silkroad'a başlamayı düşünüyorum sizce ne açim karakter olarak defansı falan yüksek melee savaşçısı istiyorum.Ya da Knight Online'da ki asasianın buradaki halide olabilir...Daha önce hiç oynamadım o yüzden örnek veriyorum.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/10/2007 :  20:07:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
asas ın kendisi zaten oldu:D defans yüksek diosunda bunun çin karakteri var avrupa ona göre değişir avrupa one handed lord strci çinde blader strci
Sayfanın En Üstüne Git

MAST3R
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/01/2008 :  19:18:56  Bilgileri Göster  MAST3R'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence full str archer(okcu) yada glavier(mızrak kullanır) aç cunku bunların devrilmesi kolay değil butun karakterlerın orta yollusudur bazıları çabuk devrilip cabuk kasar ve tersi ama dediklerımı çoğunlukla devrilmesi diye bi durum olmaz !!! (tavsiye ederım)
Sayfanın En Üstüne Git

Selofb
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 21/02/2009 :  19:28:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
str glavie yada spear arada intte verirsin silah skilleri için
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: