arkadaslar oyunda scorpion kılıcı aldıktan sonra duvarları kırabilecegimiz söyleniyo.bikaç düsman öldürdükten sonra bi kapıdan giriyoruz bikaç tanede tuzak geçtikten sonra kırmamız gereken çatlak duvar karsımıza çıkıyo. ama duvara vurdugumda kırılmıyo. daha dogrusu duvara hiç vurmuyo. yani duvar orda yokmusta kılıcı bosa sallıyomus gibi oluyo. duvara bişey olmuyo. oynayan arkadasım nerede yanlıs bişey yaptıgımı söyleyebilirmi acaba????????????
hile ya da trailer kullananlarda benzer sorunlar oluşuyor. bazende durup dururken mumya haline dönüştüğüne şahit oldum. bir önceki save den devam etmeyi dene.
valla ne hile ne trailer kullandım. inanmassın ama bi önceki save den en az 20 kere basladım. üstelik aynı hatayı tekrar tekrar yapınca en son 3 save i sildim baya bi geriden geldim aynı yere yine aynı yine aynı.full bitmis save dosyasını indirdim. o bölümden bi sonraki bölüme geçtim orayı oynamıs farzederek ama karsıma kırılması gereken baska bi duvar çıktı yine aynı seyle karsılastım sanki duvar yokmus gbi kılıcı bosa sallıyo. valla deli oldum mouse u klavye yi parcalayacak duruma geldim:) olmuyo.. acaba bug olabilirmi?? yani daha önce bitiren arkadaslarım böle bi seyle karsılastılar mı acaba...
Epeyi oldu oyunu bitireli ben karşılaşmadım öyle bir sorunla ama ben duvarların (E) tuşuna basılı tutarak kırıldıgını biliyorum, yanlış hatırlamıyorsam bide öyle dene istersen.
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.