AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia Warrior Within Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

fatalfight
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 20/07/2005 :  14:19:22  Bilgileri Göster  fatalfight için bir AOL İletisi Gönder  fatalfight için bir ICQ İletisi Gönder  fatalfight'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fatalfight için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben griffin yani dev kuşu öldürdüm.Sonra kaiilena ile ilk önceki kadının ölmediğini gördüm.bahçeye kadar geldim sonra ne yapacağımı bilmiyourm.hani ortasında ve yanlarında kol olan yerde

vol

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/07/2005 :  16:59:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=popww-coz

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 22/07/2005 :  13:54:44  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru anladıysam oyunu onları iticeksin

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

phantom
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/07/2005 :  12:21:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fatalfight benin hat1rlad1g1m yerse oralarda bir merdiven olmas1 gerekiyor yoksa benim akl1mda kalan yer degilben su k1l1c1n1 ald1m dahakay1 öldürdüm
Sayfanın En Üstüne Git

empati06
Üye

İleti 3

İletim - 01/08/2005 :  15:13:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aşagıda yazılan şekilde yapın diyorsunuz ama; gelenleri yok ediyorum ama kapıdan geçemiyorum kapı nerede bir tane yer var oda yaratıkların indiği yer. başka ne açık kapı var ne de açılan bir kapı.... yardımlarınızı bekliyorum........
"" Hapishane, Maskeyi arayış (Geçmiş)
Tuzakları geçip odaya ulaşın ve az evvel alamadığımız “Scorpion Sword”u alın. Bu silahla bazı çatlak duvarları kırabiliyoruz. Gelenleri yok edip kapıdan geçin, kırık duvarda kılıcı kullanıp devam edin. ""

mehrali
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 01/08/2005 :  15:16:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olması gereken ondan fazla adam hakladıktan sonra bir kapı açılacak oraya gittiğinde duvara yanaşınca yazı çıkacak beni kır diye:)
Bir ihtimal hile veya başka yardımcı birşey kullanıyorsan ondan oluyor olabilir varsa iptal et ve o bölümü tekrar oyna sanırım düzelir,dediğin yere(adamların geldiği yer)çıkacağım diye uğraşma.
Dedğin yer için daha önce bunları yazmıştım belki sendede aynı olay vardır.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000