|
| Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 07/11/2007 : 11:42:26
|
Dün akşamki rezaleti kelimelere dökmek çok zor aslında. Bu konuyu açarken çok düşündüm acaba Beşiktaşlı arkadaşlar incinirler mi diye ama sonuç olarak dün akşamdan sonra haha fazla incinemezler herhalde.
Bir Fenerbahçeli olarak tüm samimiyetimle üzüldüğümü belirtmeliyim. Hiçbir zaman Avrupa'da mücadele eden takımlarımızı birbirinden ayırmamışımdır. Çünkü orada her kim olursa olsun Türkiye'yi temsil etmektedir. Yendikleri zaman sevinir, yenildiklerinde üzülürüz. Ancak dün akşamki olay yenilginin çok ötesinde, bir faciaydı.
Başta Ertuğrul Sağlam ve futbolcularının tüm camiadan kuru kuruya özür dilemesi hiç tatmin edici değil. Derbiden sonra "artık lig maçlarına PAF takımı ile çıkacağız" tafrasından sonra, dün gece böyle bir lüksleri olmadığı açıkça ortaya çıkmıştır. Keşke dün gece PAF takımı ile çıksalardı maça. Belki bu kadar kepaze olmazdık. En kötü takımın bile kapanması, sıkı savunma yapması drumunda bu kadar fark yemeyeceği düşüncesiyle, dün akşam hiçbir atağı oladığı gibi savunma yapmayı da beceremeyen bir Beşiktaş düşüncesi beni çıldırtıyor. 8 - 0 dudak uçuklatıcı bir skor...
Bildiğiniz gibi FB, GS ve BJK ezeli rakipler. Zaman zaman bu takımların taraftarları arasında şaka yollu(?) "nasıl yenildiniz" gibi sataşmalar yaşanır. Ancak dün akşamki skor o kadar ciddi ki kimsenin böyle bir aptallık yapacağını sanmıyorum.
Son olarak Avrupa'da böyle bir hezimete Fenerbahçe uğrasaydı nasıl dalga geçilirdi, sonuç ne olurdu bir düşünün diyorum. Bu nedenle ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak ezeli rakibimiz kabul ettiğimiz Beşiktaş'ın böyle ağır bir hezimete uğramasından ancak üzüntü ve utanç duyarım...
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 07/11/2007 : 16:08:24
|
Tek kelimeyle dün akşam bir rezaletti. Bizi dünya'ya rezil ettiler. Şampiyonlar Ligi tarihindeki en farklı skoru yaşattılar;kabus gibiydi. Kendilerine bu kadar da olmaz dedirtmeyi başardılar. Ne defans ne forvet ne de orta saha.. Doğru düzgün pas bile yapamadılar. Bir an önce bir önlem alınmalı...
...Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer temsilcimiz olan Fenerbahçe'ye bu akşam başarılar dilerim,ayrıca yarın akşam UEFA Kupası'nda maç yapacak olan Galatasaray'a da başarılar... |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 07/11/2007 : 19:00:18
|
Vay Anasını Sayın Seyirciler Sürüm 2 / 2007 |
 |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 07/11/2007 : 19:29:21
|
| Abi gol oluyor çeviriyorum daha yeni oldu nasılsa diye zaping yapmam lazım bi açıyorum gol olmuş tekrar hakikaten 4'ten sonra çok bıraktılar ayıp ettiler. |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 07/11/2007 : 20:03:12
|
| Maçı seyrederken 5 beşiktaşlının arasındaydım adamlar 5. golden itibaren lp yi desteklemeye başladı:D |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 07/11/2007 : 22:59:16
|
8 den sonra Benitezin artık atmayın gibisinden yaptığı mimik ve el hareketlerinin 9.nun gelmeme nedeni olabilir..Kalan 1 dakika içinde ben liverpooldan 1 gol daha bekliyordum..
Şampiyonlar ligi tarihine, sonunda bir Türk takımı da geçmiş oLdu.. (: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|