AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Max Payne Beyaz Perdeye Geliyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 12/11/2007 :  17:42:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet önce fifadan özenip ligleri kurdular şimdide max payne çıkıyormuş:) Age Of Mitoloji isteriz:)Bu arada Saw IV tavsiye ederim.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/11/2007 :  17:47:04  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
WarCraft isterik ! xD

Güzel filmlerden bir de Resident Evil var oyun-->film

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/11/2007 :  17:53:20  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

WarCraft isterik ! xD

Gel beraber gunz ı çekelim bizde:D ben sana tbf yaparken slow motion nasıl görünür acaba:D
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/11/2007 :  20:35:53  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

WarCraft isterik ! xD

Gel beraber gunz ı çekelim bizde:D ben sana tbf yaparken slow motion nasıl görünür acaba:D

konuyla uyuşmadı ama bana karşı gelmek istiyorsan gunsda kapışalım 11 lvl ve 34 lvl var

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 13/11/2007 :  22:04:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Vay be Bilgisayar Oyunu Kahramanlarinin hepsi beyaz perdeye gelmeye basladi, Spiderman coktan gelmisti

Max Payne ise çok gereksiz olmuş. Zaten aynı içerikte yüzlerce filmi var Hollywood'un: Adam ailesini işini herşeyini kaybeder, bunu yapan herkesi öldürür. Çok sıradan. SlowMo koyarlar belki de, o da çok "Matrix" olur artık.

Katılmıyorum Altuğ hocam, kabataslak bakarsak elbet böyle görünebilir fakat Max Payne'in kurgusu, tavırları, senaryo çizgisi gayet farklı bir ölçüde. Senaryoyu demiyorum, yakın olabilir farklı hikayelere, ama sinemayla yakından ilgilenenler bilir ki salt senaryoyla iş bitmiyor. Bunun sergilenişi çok daha önemli. Bu konuda devrim yapan filmleri bile ele alırsanız aşağı yukarı senaryolar birbirinden çalıntıdır, fakat sergileniş biçimi çok önemlidir. Eğer oyunla taban tabana bir film sunarlarsa, kamera açıları, yönetmenin becerisiyle birleşirse uygun bir fragmanla ortalığı kasıp kavururlar diye düşünüyorum; gerçi hoş, bir Hollywood filmiyse ne beklenebilir orası da muamma ama...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000