|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 12/11/2007 : 17:42:32
|
Evet önce fifadan özenip ligleri kurdular şimdide max payne çıkıyormuş:) Age Of Mitoloji isteriz:)Bu arada Saw IV tavsiye ederim. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 12/11/2007 : 17:47:04
|
WarCraft isterik ! xD
Güzel filmlerden bir de Resident Evil var oyun-->film |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 12/11/2007 : 17:53:20
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
WarCraft isterik ! xD
Güzel filmlerden bir de Resident Evil var oyun-->film
Gel beraber gunz ı çekelim bizde:D ben sana tbf yaparken slow motion nasıl görünür acaba:D |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 13/11/2007 : 20:35:53
|
alıntı: batuhanus tarafından yazılan:
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
WarCraft isterik ! xD
Güzel filmlerden bir de Resident Evil var oyun-->film
Gel beraber gunz ı çekelim bizde:D ben sana tbf yaparken slow motion nasıl görünür acaba:D
konuyla uyuşmadı ama bana karşı gelmek istiyorsan gunsda kapışalım 11 lvl ve 34 lvl var |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 13/11/2007 : 22:04:18
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
Vay be Bilgisayar Oyunu Kahramanlarinin hepsi beyaz perdeye gelmeye basladi, Spiderman coktan gelmisti
Max Payne ise çok gereksiz olmuş. Zaten aynı içerikte yüzlerce filmi var Hollywood'un: Adam ailesini işini herşeyini kaybeder, bunu yapan herkesi öldürür. Çok sıradan. SlowMo koyarlar belki de, o da çok "Matrix" olur artık.
Katılmıyorum Altuğ hocam, kabataslak bakarsak elbet böyle görünebilir fakat Max Payne'in kurgusu, tavırları, senaryo çizgisi gayet farklı bir ölçüde. Senaryoyu demiyorum, yakın olabilir farklı hikayelere, ama sinemayla yakından ilgilenenler bilir ki salt senaryoyla iş bitmiyor. Bunun sergilenişi çok daha önemli. Bu konuda devrim yapan filmleri bile ele alırsanız aşağı yukarı senaryolar birbirinden çalıntıdır, fakat sergileniş biçimi çok önemlidir. Eğer oyunla taban tabana bir film sunarlarsa, kamera açıları, yönetmenin becerisiyle birleşirse uygun bir fragmanla ortalığı kasıp kavururlar diye düşünüyorum; gerçi hoş, bir Hollywood filmiyse ne beklenebilir orası da muamma ama...  |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
Konu  |
|
|
|
|