ARKADAŞLAR BİNANIN ÇATISINDA KANASLA ADAMI VURDUKTAN SONRA İP İLE AŞAĞI İNİYOZ ONDAN SONRA BİR TÜRLÜ BÖLÜMÜ GEÇEMİYOM ACİL YARDIM BEKLİYOM TŞK.BU ARADA HERKESE İYİ BAYRAMLAR
oke bak ; aşaa indikten sonra peşinize düşüyorlar.Lunaparkın ordan sizi helikopterle alacaklar.Yanlız yol uzun düşman çok.Bide yanındaki yamyam ilerde helikopterin altında kalacak (ben böle kaza görmedim ahahahha) neyse onuda taşıman lazım.düşmanı gördüğün her yerde onu güzel bi yere bırakki oda temizlik yapsın.belli bir süren var.Luna parka ulaşınca elemanı yerine bırak (zati göreceksin ısıklı yeri belli) sonra helikopter gelene kadar savaşacaksınız.Sendeki patlayıcıları iyi yerleştirirsen fazla yanaşamazlar.hadi kolay gelsin...
arkadaşlar ben oyunu yüklerken sorun yaşıyorum. partlar açılıyor ve msdos da yüklemeye başlıyor ve %3 de "Setup was interupted by background or insufficient disk space" hatasını veriyor.aşağıdaki komutların içeriğini kontrol edebilecek arkadaş var mı acaba. sorunun nereden kaynaklandığını söyletyebilecek arkadaşlar yardım etsin lütfen. oyunun cd den yüklüyorum bu arada. game(R)turk arkadaşların hazıladığı bir cd. şimdiden teşekkürler...
ya arkadaşlar ben bişi sorcam bu oyunda.yeni pc aldım oynamay başladım oyunu ama bi sorun var. bu oyundaki mouse ayarları daha önceden oynadığım oyunların tam tersi. mouseyi yukarı yapınca aşağı, aşağı yapıncada silah yukarı çıkıyor. bunu normale döndürebiliyormuyuz?
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
Arkadaşlarım, size bir şey sormak istiyorum: Multiplayer oynamak istediğimde "key code" ile ilgili bir hata veriyor. Bunu nasıl çözeceğiz? Lütfen en kısa zamanda yardım ederseniz sevinirim...