AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call of Dut 4 Bitti Finishim!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 23/01/2008 :  22:53:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

ya arkadaşlar ben bişi sorcam bu oyunda.yeni pc aldım oynamay başladım oyunu ama bi sorun var.
bu oyundaki mouse ayarları daha önceden oynadığım oyunların tam tersi.
mouseyi yukarı yapınca aşağı, aşağı yapıncada silah yukarı çıkıyor.
bunu normale döndürebiliyormuyuz?

Kontrol ayarlarından; Invert Mouse'u No olarak değiştirirsen düzelir.
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 24/01/2008 :  14:28:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

Arkadaşlarım, size bir şey sormak istiyorum: Multiplayer oynamak istediğimde "key code" ile ilgili bir hata veriyor. Bunu nasıl çözeceğiz?
Lütfen en kısa zamanda yardım ederseniz sevinirim...

Oyunun multiplayer bölümünden giremezsinOrası orjinal oyun için.Çözüm xfire kullanmak.xfire güzel bir program.O program her türlü oyunun multi serverını buluyor.Aynı zamanda da bir mesajlaşma programı.Msnyi açmayı unutuyorum artık
Bir de sniperli bölümün lunapark kısmını geçemeyen arkadaşlara tavsiyem var.Bug gibi bişi keşfettim.Sağda bir apartman var ya çitlerin arkasında.(Geldiğiniz yola göre sol olması lazım sanırsam).O apartmanın oraya gidin.Saklanabileceğiniz bir köşe var.Girin oraya.Adamların sizin bulunduğunuz yere hiç gelmiyorlar.Sizin adamın ölme şansı yok o yüzden onun için endişelenmeyin.Yalnız köşeden kafanızı çıkardığınız anda geri dönüp ateş etmeye başlıyorlar haberiniz olsun.Ama ne köpek geliyo ne de asker.Ben onlarca defa denedikten sonra böyle bi çözüm üretmiştim:D

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

atakan_kar
Üye

İleti 2

İletim - 29/01/2008 :  18:34:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaşlar 3 gunde fılan bitirdim hayatımda oynadgım en guzel oyundu bu arada orada sürünürken adam bı ara duruyor askerler sızın yanınızdan geçerken işte orada adamın soluna geçeceksınız arkasınsa fılan durmayın bende call of duty 2 de takıldım sniper ıle bırı ateş edıyor goremıyorum
Sayfanın En Üstüne Git

atakan_kar
Üye

İleti 2

İletim - 29/01/2008 :  18:38:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu arada oyunun başlangıcınde egıtım için mause ter çalışıyor soonradan duzelıyor duzlemezse controle gırın en usttekı secenege tıklayın bı defa on ıse of off ıse on yapın bu akdar
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 29/01/2008 :  18:53:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bi bölümde çatıya çıkıp roketatar alıp tankları uçurmamız gerkiyor basınca lockon diyor nasıl hedefe kilitlenecem ben beceremdim onu ya . left shift'e basınca nefes almayı kesiyor onu buldum birtek onun dısında napacam bilmiorm xD XS

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000