ya bi bölümde çatıya çıkıp roketatar alıp tankları uçurmamız gerkiyor basınca lockon diyor nasıl hedefe kilitlenecem ben beceremdim onu ya . left shift'e basınca nefes almayı kesiyor onu buldum birtek onun dısında napacam bilmiorm xD XS
Bak; Önce sağ klikle roketatarın dürbünü aç.Sonra öle iken sağa sola döndür.Sarı bir dikdörtgen olarak hedefi görecen zati.Üstüne tutunca kırmızı bir artı şeklinde hedefe otomatik kitleniyor.Sen sadece tetiğe basacan ok. Haaa binalara yakın durma.Çünkü çıkan roket önce biraz ilerleyip sonra yukarı doğru yükseliyor ve hedefe tepeden iniyor.Hade kolay gele...
ya oraya gelince fıtık olmuştum resmen..ingilizcemde fazla yoktu,'ulan roket mi yok silahta' diye kafayı yiyodum.ama dışardan atınca gördümki problem yok..sonra ne zeki olduğumun farkına vardım
ya beyler ben fıtık oldum ya tam yarım saat o roketatarın kilitlenmesi için bekledim ama kilitlenmiyo ya bekle bekle bi hal oldum ya kareleri üst üste getiriyorum bekliyorum ama nafile yardım edin bu meret nası kilitlenecek yaww
arkadaşlar cdden call of duty 2 kurdum ama kısayola tıklayınca join game çıkıyor ordan giriyorum bayrak yarışı diye başlıyor ama hiç kimse yok sadece görüntü var yardımcı olursanız sevinirim