AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call of Dut 4 Bitti Finishim!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

k4rt4l
Üye

İleti 8

İletim - 01/03/2008 :  02:34:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya köpekler gelirken silahla etkisiz hale getireceksin yada üstüne geldiklerinde v'ye basacaksın ama ne yap et hiç durma.bende orda çok zorlandım
Sayfanın En Üstüne Git

k4rt4l
Üye

İleti 8

İletim - 01/03/2008 :  02:37:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bombula tarafından yazılan:

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya bi bölümde çatıya çıkıp roketatar alıp tankları uçurmamız gerkiyor basınca lockon diyor nasıl hedefe kilitlenecem ben beceremdim onu ya . left shift'e basınca nefes almayı kesiyor onu buldum birtek onun dısında napacam bilmiorm xD XS

Bak;
Önce sağ klikle roketatarın dürbünü aç.Sonra öle iken sağa sola döndür.Sarı bir dikdörtgen olarak hedefi görecen zati.Üstüne tutunca kırmızı bir artı şeklinde hedefe otomatik kitleniyor.Sen sadece tetiğe basacan ok.
Haaa binalara yakın durma.Çünkü çıkan roket önce biraz ilerleyip sonra yukarı doğru yükseliyor ve hedefe tepeden iniyor.Hade kolay gele...

ya oraya gelince fıtık olmuştum resmen..ingilizcemde fazla yoktu,'ulan roket mi yok silahta' diye kafayı yiyodum.ama dışardan atınca gördümki problem yok..sonra ne zeki olduğumun farkına vardım
Sayfanın En Üstüne Git

einstein28
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 16/03/2008 :  10:41:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler ben fıtık oldum ya tam yarım saat o roketatarın kilitlenmesi için bekledim ama kilitlenmiyo ya bekle bekle bi hal oldum ya kareleri üst üste getiriyorum bekliyorum ama nafile yardım edin bu meret nası kilitlenecek yaww
Sayfanın En Üstüne Git

nzmmm
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 14/07/2008 :  15:40:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar cdden call of duty 2 kurdum ama kısayola tıklayınca join game çıkıyor ordan giriyorum bayrak yarışı diye başlıyor ama hiç kimse yok sadece görüntü var yardımcı olursanız sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

toxıc
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 10/08/2008 :  19:25:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cod 4 benım pc ye yuklemmıyorvıdeo card drıvers falan dıyo nedemek yardım edersenız sevınırım

no imza no problem
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000