AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call of Dut 4 Bitti Finishim!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 03/02/2008 :  00:18:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya bi bölümde çatıya çıkıp roketatar alıp tankları uçurmamız gerkiyor basınca lockon diyor nasıl hedefe kilitlenecem ben beceremdim onu ya . left shift'e basınca nefes almayı kesiyor onu buldum birtek onun dısında napacam bilmiorm xD XS

Bak;
Önce sağ klikle roketatarın dürbünü aç.Sonra öle iken sağa sola döndür.Sarı bir dikdörtgen olarak hedefi görecen zati.Üstüne tutunca kırmızı bir artı şeklinde hedefe otomatik kitleniyor.Sen sadece tetiğe basacan ok.
Haaa binalara yakın durma.Çünkü çıkan roket önce biraz ilerleyip sonra yukarı doğru yükseliyor ve hedefe tepeden iniyor.Hade kolay gele...

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

öööööö
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2008 :  14:59:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun tam sürümü ve hileleri ip ucları bedavaya veriyor

Üşenmeyip 85 satır - 3,825 karakterden oluşan bu link verme çaban, forumun yapısını, göz zevkimizi bozduğundan ve konu başlığı olan CoD oyunuyla uzaktan yakından bir alakası bulunmadığından silinmiştir. Eğer farklı bir kullanıcı adı ile forumu takip ediyorsan, bilgilerine..
Sayfanın En Üstüne Git

hacker.co
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 07/02/2008 :  21:08:48  Bilgileri Göster  hacker.co için bir AOL İletisi Gönder  hacker.co için bir ICQ İletisi Gönder  hacker.co'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  hacker.co için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hani bi adamı takip ediyoruzya orda kaldım köpekleri salıveriyolar kaçamıyom yardım edin lütfen

BY T.u.R.k.İ.s H.a.C.k.E.r
Sayfanın En Üstüne Git

esar
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 17/02/2008 :  11:18:39  Bilgileri Göster  esar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar bende call of duty aldım ama ilk bölümde takılı kaldım bi karpuz çıkıyo o karpuzu ne yapcam 2. silahı aldıktan sonra çıkıyo nasıl geçicem bu bölümü yardımcı olursanız sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 17/02/2008 :  11:56:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Karpuzu bıçakla kesiceksin. v tuşuna bas.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000