AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 22/11/2007 :  21:43:05  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
battal gazi gelir ve yanında köroğlu birlikte van dammenin tırnaklarını sökerler ve ona yedirirler sonra damme yi öldürüp kızı alırlar .battal gazi sen benimsin bebeğim der ve o anda köroğlu heyecandan osurur .ve battak gazi köroğluyu döver ama nasıl oldu bilinmiyor köroğlunun mezarın ölmedim yazar ve onu görenler olmuş.sonra battal gazi ve liza giderlerken köroğlunun ruhuyla karşılasırlar yanındada batmen vardır ve battalgazi telefonunu çıkarır ve spidermana msj atar spiderman gelir ve köroğluyu yok edip batmanı öldürürler.battal gazi ile liza evlenmeye karar verirler tam nikahta evet derkennnn.....
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 23/11/2007 :  21:16:52  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
birden bi patlama spidirman battaldan parasını alamadıgı için düyünü basar ve battal ı çılgınca ağ darbeleriyle yere serer ardından düğünde davetli birini çok beyenir ve onu kaçırı ardından bu kızın x-men in baldızı oldgu anlaşılır ve x-men bunu duyunca sinirden 10 sn de bir osurmaya başlar ve........

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/11/2007 :  08:24:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonra liza kendini bir odada bulur.İçeriye Profesör iksavyır gelir.Onun beynine girer makinasıyla.Sonra wolverine gelir ve lizaya tecavüz eder.Cyclops baldızıma nasıl sulanırsın der.Dövüşürler.Cyclops Wolverineyi camdan atar.Wolverine tam düşerken...
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/11/2007 :  08:47:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
köroğlu yemini bozdum üleyn diye içeri girer hepsinin gözlerini oyar , liza ile köroğlu birbirlerine koşarken gulyabani ile nuri alçonun adamları gelir ve...
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 24/11/2007 :  09:19:37  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
köroğlunu bir hamleyle öldürür. Liza bas bas bağırır fakat nuri alçonun adamlarından birisi nuri'ye ihanet eder ve Liza'yla birlikte Las Vegas'a kaçarlar. Gulyabani Liza ve yanındaki adamı Las Vegas'a kadar takip etmiştir. Liza tam bir kumarhanede BlackJack masasına oturacakken gulyabani kumarhaneyi basar ve Liza'nın yanındaki adamı öldürür. Liza bayanlar tuvaletine kaçar. Gulyabani bayanlar tuvaletine utandığı için giremez. Tam olarak 40 gün 40 gece gulyabani tuvaletin önünde bekler. Birileri bu olayı polise bildirmiştir. Polis SWAT ekibiyle kumarhaneyi basar ve gulyabaniyi biber gazıyla etkisiz hale getirir. Gulyabani meskene tecavüze kalkışma, adam öldürme, eroin kaçakçılığı, kapkaç, adam kaçırma, banka soyma, fidye isteme, izinsiz silah kullanma, izinsiz bomba kullanma, araba hırsızlığı, gemi hırsızlığı, uçak hırsızlığı, uzay mekiği hırsızlığı gibi tam 1896 suçtan dolayı müebbet ağır hapis cezası almıştır.
Liza gulyabaniyi hapishanede ziyaret eder. Gulyanbani kendisinden intikamını alacağını söyler ve...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000