|
Yazar |
Konu  |
memoe
Üye

Turkey
İleti 130 |
İletim - 22/11/2007 : 21:43:05
|
battal gazi gelir ve yanında köroğlu birlikte van dammenin tırnaklarını sökerler ve ona yedirirler sonra damme yi öldürüp kızı alırlar .battal gazi sen benimsin bebeğim der ve o anda köroğlu heyecandan osurur .ve battak gazi köroğluyu döver ama nasıl oldu bilinmiyor köroğlunun mezarın ölmedim yazar ve onu görenler olmuş.sonra battal gazi ve liza giderlerken köroğlunun ruhuyla karşılasırlar yanındada batmen vardır ve battalgazi telefonunu çıkarır ve spidermana msj atar spiderman gelir ve köroğluyu yok edip batmanı öldürürler.battal gazi ile liza evlenmeye karar verirler tam nikahta evet derkennnn..... |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 23/11/2007 : 21:16:52
|
birden bi patlama spidirman battaldan parasını alamadıgı için düyünü basar ve battal ı çılgınca ağ darbeleriyle yere serer ardından düğünde davetli birini çok beyenir ve onu kaçırı ardından bu kızın x-men in baldızı oldgu anlaşılır ve x-men bunu duyunca sinirden 10 sn de bir osurmaya başlar ve........ |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
sith_lord
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/11/2007 : 08:24:08
|
Sonra liza kendini bir odada bulur.İçeriye Profesör iksavyır gelir.Onun beynine girer makinasıyla.Sonra wolverine gelir ve lizaya tecavüz eder.Cyclops baldızıma nasıl sulanırsın der.Dövüşürler.Cyclops Wolverineyi camdan atar.Wolverine tam düşerken... |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 24/11/2007 : 08:47:59
|
köroğlu yemini bozdum üleyn diye içeri girer hepsinin gözlerini oyar , liza ile köroğlu birbirlerine koşarken gulyabani ile nuri alçonun adamları gelir ve... |
 |
|
Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238 |
İletim - 24/11/2007 : 09:19:37
|
köroğlunu bir hamleyle öldürür. Liza bas bas bağırır fakat nuri alçonun adamlarından birisi nuri'ye ihanet eder ve Liza'yla birlikte Las Vegas'a kaçarlar. Gulyabani Liza ve yanındaki adamı Las Vegas'a kadar takip etmiştir. Liza tam bir kumarhanede BlackJack masasına oturacakken gulyabani kumarhaneyi basar ve Liza'nın yanındaki adamı öldürür. Liza bayanlar tuvaletine kaçar. Gulyabani bayanlar tuvaletine utandığı için giremez. Tam olarak 40 gün 40 gece gulyabani tuvaletin önünde bekler. Birileri bu olayı polise bildirmiştir. Polis SWAT ekibiyle kumarhaneyi basar ve gulyabaniyi biber gazıyla etkisiz hale getirir. Gulyabani meskene tecavüze kalkışma, adam öldürme, eroin kaçakçılığı, kapkaç, adam kaçırma, banka soyma, fidye isteme, izinsiz silah kullanma, izinsiz bomba kullanma, araba hırsızlığı, gemi hırsızlığı, uçak hırsızlığı, uzay mekiği hırsızlığı gibi tam 1896 suçtan dolayı müebbet ağır hapis cezası almıştır. Liza gulyabaniyi hapishanede ziyaret eder. Gulyanbani kendisinden intikamını alacağını söyler ve... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|