AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 24/11/2007 :  09:32:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
chessmaster 300. iletisini atar derken gulyabani liza ya aşık olur ama liza onu ziyarete geldiğinde coşkun da oradadır ve liza ya tecavüz edergulyabani kahrından ölür liza da hamile kalır bu utançla yaşayamayacağını düşünerek empire state binasının tepesine çıkar ve...
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/11/2007 :  10:53:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Millenium Falcon ile han solo lizayı kaçırır.Sonra chewie lizaya gıcık kapar ve onu falcondan aşağı atar.Sonra onu İmparatorluk gemisi yakalar.İçindede darth vaderın tabutunu görür.Sonra ağlamaya başlar.Çünkü anakine yani darth vadera aşık olur.Sonra Stormtrooperlar lizaya ışın tabancalarıyla ateş açarlar ve...
Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 24/11/2007 :  15:15:02  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
liza rahmetli olur battal gazi gelir tecavüzcü coşkun battal gaziye tecavüz eder battal gazi tecavüzcü coşkunu öldürür.sonra giderken
battal gazi bir lahama düşer ve pislenir .Temizlenmek için eve gider yıkandıktan sonra battal gazi laptop unun başına geçer ve oyun oynamaya başlar birden elektrikler kesilir ve battal gazi laptobunu kapatıp mum ışığında televizyonunu izlemeye başlar on anda no oldu bilinmiyor ama.....
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/11/2007 :  15:58:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sonra elektrikler gelir.Battal gazi taşfırın lahmacunu sipariş eder ayranla beraber yerken eve camdan hırsız girer battal gazi korkudan oracıkta ölür hırsızda korkudan camdan aşağıya düşer.Sonra ingiltere ile türkiye arasında savaş çıkar.Atatürk sonra yeniden doğar(reaknasyon olayı)büyür ve savaşa girer sonra ise olan olur savaş kazanılır...
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 24/11/2007 :  16:40:06  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ancak savaşta Atatürkün karaciğerine bir mermi gelmiştir.Onu hastane uçağıyla Türkiye'ye getirirler.Karaciğer nakli gereklidir tam nakile birkaç dakika varken teröristler hastaneyi basar ve biri atatürkün odasına gider.O sırada elinde taramalı vardır.Tam tetiği atatürkün kalbine çekiçekken...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000