AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 09/08/2009 :  12:42:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Genç 1 ay boyunca fiziksel tedavi görür.Bu arada gencin ismi Max Payne'dir.Bir gün Max Payne kendisini vuran Ajan 47'den intikamını almak ister.Ve Boğa Cevap'a"Bana yardım etsene." der.Veeeee.....
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 09/08/2009 :  20:46:24  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Boğa Cevap, Max Payne'e kafa atar. Yere yığılan Max, "Bir daha seninle konuşmayacağım!" der. Boğa Cevap "Kusura bakma kazara oldu." der. Max Boğayı affeder ve Ajan 47'nin yanına giderler. Max Ajan 47'yi tam vurucakken Boğa Max'e yine kafa atar. Max "Demek Ajan 47'nin taraafına geçtin!" der. Islık çalar ve oda adam dolar, birden yukarıdan Ajan47'nin askerlik arkadaşı Artist düşer, hiç bir yarası yoktur, sırtından silahını alır. Boğa Cevap, Ajan 47 ve Artist, Max Payne ve adamarını temizler. Üçü bir çete kurup banka soymaya karar verirler fakat şöför arıyorlardır, Ajan47 tanıdığı en iyi şöför olan......

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 10/08/2009 :  10:51:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Max Payne'dir.Max Payne başka bir kılığa girmiş ve arabayı tam uçurumdan atacakken arabadan çıkar.Max Payne'nin burnu bile kanamaz.Ama Artist ve Ajan 47 ölür.Boğa Cevap ise fena halde ağır yaralanır.Birden Max Payne uyanır.Gördükleri rüyadır.Ajan 47'den intikamı almak için Tommys ve Boğa Cevap ile konuşur.Boğa Cevap ve Tommys çok para isteyince ikisini de vurur.Tommys karnı,kolu ve bacağından 5 mermi ile,Boğa Cevap ise kolu,bacağı,karnı,kafası ve ayağından 9 mermi ile vurulur ve ağır yaralanır.

Konu Dışı:Boğa Cevap 9 değil 99 canlıymış.O kadar mermi yedi hala yaşıyor.:D
Sayfanın En Üstüne Git

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 10/08/2009 :  16:12:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boğa bu arada veteriner dedir yerine pinyata gelir(lol)(svencop ta bunu yazıcan gülünüo odda)önce azını açar ve artiste şeker mermileri yağdırır

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 10/08/2009 :  17:20:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında bu bir rüyadır.Çünkü Boğa Cevap komadadır.Bu rüyaları görürken bir hastanede yatıyordur.Birden içeri Max Payne girer.Veeee.....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000