AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 11/08/2009 :  16:31:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
veterine amca eline şok cihazını alır maxpeyni bayıltır çok yüksek dozaj da olduğu için bigün uyanamaz rüyasında ipin üzerinde yürü yodur (maxpeyne 1de vardı ikide morgla ilgiliydi)

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 11/08/2009 :  21:24:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonunda bir odaya gelir.Odada ajan 47 vardır.Ajan 47'yi öldürür.Ve uyanır.Uyandığında karşısında Tommys ve Boğa Cevap'ı görür.Max Payne onlardan özür diler ve Ajan 47'yi öldürmeleri için yine yardım ister.İstedikleri parayı verir.Veeeeeee.....
Sayfanın En Üstüne Git

boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87

İletim - 11/08/2009 :  22:56:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ikiside savaşırken ajan47le boğa cevap saklanırken aynıanda tommys le saldırır tommys kafasını vurur fakat vurduğu şey bir aynadır mermileri biter ikisinide tommys belinden ölüm meleği kargısı çıkarır buarada boğa çift bıçak alır ve ajan47 de eline katana alır tam savaşa cakken adanalı gelir tommys le ajan47 savaşırken boğa cevap yerde duran tabancayı görürür ve adanalıyı komaya sokar tommys de ajan47 kafasını koparır fakat ajan47 nin ensesinde barkodu görmüştür tommys kesip alır ve tansaşa gider kaplıyken gizlice girerler ve barkodu okuturkrn çıkan yazıyı okurlar lar ve yazı şudur:maret kangal sucuk 4.50 tl marketimiz den alış veriş yaptığınız için teşekkürler bunun ajan 47 olmadığı anlaşılır ve ajan 47 bir sığnakta olduğu bulunur veeeeeeeee

memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.

hiçbirini bilmiyorum

bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan
anlatıcam tamamam ya
ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 12/08/2009 :  11:02:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tommys,Boğa Cevap ve Max Payne sığınağa gider.Ajan 47 ortaya çıkar.Ellerinde iki tane M4A1 ile Max Payne'i,Tommys'i ve Boğa Cevap'ı tarar.Birden bir ses gelir.Ajan 47 sese doğru gider.Birden birisi Ajan 47'yi etkisiz hale getirir.O kişiler Tommys ve Boğa Cevap'tır.Çünkü çelik yelek giymişlerdir.Ajan 47'yi bir yere getirirler.Sandalyeye bağlarlar.Sonra telefon çalar.Arayan Diana'dır.Veeeeeeeeee.........
Sayfanın En Üstüne Git

PerslerinPrensi
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 12/08/2009 :  17:34:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
perslerinprensi gelir tommys ve boğa cevap'ı kafalarından vurur ikiside beyninden vurulup ölür max payne gelir ve perslerinprensine kralımsınız ne isterseniz yapıcam der ve herkes perslerinprensinin kölesi olur artık kral odur aradan 5 yıl geçer perslerin prensinin çocukları olur 3 erkek 2 kız erkekler savaş öğrenir ve herkes saygı duyduğu ve taptığı için perslerinprensini öldürmek imkansızdır 15 yıl geçer ve oğulları ölüm makinasına dönüşür perslerinprensi ülkeyi onlara pay eder ve rüyasında öldürdüğü tommys ve boğacevapı görür bizi ziyaret et derler perslerin prensi uyanır ve mezarlarına gidip dua eder sonra evine gider oğlu baba biz dünyayı feth etmet isturiz der ve..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000