Bırden ortaya Lisa çıkar ve Albay Quieti vurur.Daha sonra Lisa Max Payne'i görür ve hemen silahını çekip Max'e ateş eder.Fakat kurşun Max'e gelmez.Boğa Cevap bu işe çok sinirlenir.Çünkü o bir Max Payne hayranıdır.Boğa Cevap önce Lisa'yı vurur.Sonra da sevinçten Van Damme'yi vurur.Max Payne Tommys ve Boğa Cevapı operasyona çağırır.Valkyr operasyonu.
Boğa Cevap kapının yanında silahiyla tetikle beklemektedir.Kapının tam karşısında Tommyes vardır.Boğa kafasını sallar ve Tommys kapıyı tek tekmesiyle kırar.Kırdıktan sonra Boğa Cevab hemen içeri girer ve önünde televizyon izlerken kendilerini öldürmek için ayağa fırlayan iki adamı kafasından vurur.Tommys'de arkasından içeri girer.Odanın sağ tarafındaki kapısından çıkan adam elindeki MP5 ile her yeri tararken bizimkiler önceden eğilmiş yerde siper almış haldedirler.Tommys yerde yatmaktan sıkıldıgından bir el bombasi sallayip adami gebertir.İkiside ayağa kalkkar.Boğa Cevab yerde kıvrınan yaralı adama yaklaşır.Bu adam çatışmada saklanmış.Ama bombadan yaralanmıştır.Boğa Cevap kızgın ve ciddi bir şekilde "Valkyr nerde" der veeeeeeeeeeeeee
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
Birden patlama çıkar.Valkyr 3'üne de tuzak hazırlamıştır.Bina patlar.Boğa Cevap,Tommys ve Max Payne ağır yaralanır.Hastanededirler.Boğa Cevap ve Max Payne hayati tehlikeyi atlatmışlardır.Fakat Tommys hala yoğun bakımdadır.Birden Tommys'in kalbi durur.Veeeeeeeeee.......
boğa cevap makineye kafa atar makine düzgün attığını göstermeye başlar
ama makinenin altında bir kaset vardır onu açıp izlerler kasette testere vardır ve derki ''hi everybady'' sonrada boğa cevap ve herife söverken derkiiiveeeeeeeeeee
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş