AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Yeniden Cümleyi Tamamlama Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 04/02/2010 :  00:50:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Boğa Cevap kağıdın sonunda ilaç görmüş ve iğnenin üstünde bunu Tommys'e ver yazıyomuş.Tommys bununla iyileşmiş.Max Payne,Boğa Cevap,Tommys tekrar Valkyr'ı bulmaya çıkmışlar.Sonunda 3'lü Valkyr'ın Kanarya adasında olduğunu bulmuş.Bu 3'lü Valkyr'ın bulunduğu oteldeki bütün adamları etkisiz hale getirmiş.Sonunda Valkyr plajda güneşlenirken önünde ellerinde Desert Eagleler olan 3Lüyü gördüler.
Sayfanın En Üstüne Git

EnEsO
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 22/03/2010 :  18:36:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu 3 adamı gören Valkyr anında endişeye kapılır.Kalp atışı hızlanır.Damarlarındaki kanın akışı hızlandıkca vücudu gıdıklanır.Tommys Valkyr'nin önüne gelir ve güler.Arkasından Max Payne Ve Boğa Cevap'da gelir."Ne Yazıkki yolun sonu"der Tommys."Bune aynen katılıyorum"diyip güler Boğa Cevap."Çektirdiğin acıların intikamı bu gün alınıcak" der Max Payne ve silahını Valkyr'nin kafasına nişan alır.Tam Max Payne tetiği çekecekken."Yo,yo bunu yapmayacaksın" der Valkyr.Max Payne güler."Demek okadar eminsin hee...İzlede gör bakalım" dedikten sonra Max Payne Valkyr 3G'li cep telefonunu çıkartır ve ekrandaki kızı Max Payne'ye gösterir.Bu Max Payne'nin kızıdır.Max Payne kızını düşmanlarından korumak için hiç kimseye kızı olduğunu söylememiştir.Ama Valkyr bunu çözmüştür."Seni pislik,hemen bırak onu" diye haykırır Max.Valkyr "Bırakmassan ne olur,söle max ne olur" der kahkaha atarak."Eğer onun kurtulmasını istiyorsan dediklerimi harfiyen yapıcaksın" der Valkyr.Bizim 3'lüde bu sırada sinir küpüne döner."Nedir O" diyen Max Valkyr'ın gözlerine bakarak =elime geçince seni öldürmem için bana yalvarıcaksın= diye düşünür."Benim için merkez bankasını yarın soyup parayı bana getiriceksiniz,yoksa kızın ölür" der ve 3 arkadaş birbirine bakar.Bu zor bir karardır
Ve Ve Ve

Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Düzgün bir hayatım olmadı.
Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı.
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 24/03/2010 :  14:12:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tommys Max Payne'in kızının tutulduğu yeri bulur.50 adm toplayıp mekanı basar ve Max Payne'in kızını kurtarır.Fakat birden arkasında Valkyr'ı görür.Valkyr silahı Tommys'e doğrultur.Tommys'in kalan 20 adamı silahları Valkyr'a doğrultur.İçeri birden Boğa Cevap gelir.Valkyr'in arkasından sessizce silahın dipçiğiyle kafasına vurur.Valkyr bayılır fakat sırtında bir not asılıdır.Boğa nota bakar.Veeeeeeeeeee.........
Sayfanın En Üstüne Git

EnEsO
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 25/03/2010 :  22:14:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bomm Yazsını gören Boğa Cevab "Allahım kaçın kaçın" diye bağırdığı an bina havaya uçar ve Tommys 20 adam ve Boğa Cevab ölür.Max Payne emekliye ayrılır evlenir 1 kızı 2 oğlu olur.
Veee

Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
Bazen diyorum
Keşke çocuk olmasaydım
Kardeşlerim bitti
Sıra bana geldi
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 26/03/2010 :  23:24:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aradan 15 yıl geçmiştir..Max Payne 45 yaşına gelmiştir.Herkes Max Payne'i emekliye ayrılmış zanneder.Ama yalandır.Max Payne her gün işe gideceğim diyerek aslında devletin emirlerini yerine getirmektedir.Yani derin devlet.Bir gün Max Payne ve Boğa Cevap'ın mezarına gelir.Geldiği anda gördüğü ile şok olur.Bir adam mezarları kazıyordur.İlk başta adama silah doğrultur.Fakat kazılan mezarda kemikleri görmeyince adama:"Nerde ulan kemikler?" diye bağırır.Adam:"Abi valla bilmiyorum.Ben burda kazıyordum sadece." der.Polisler gelir.Araştırma yaparlar.Toprak örnekleri falan derken Tommys ve boğa Cevap'a dair hiçbir ize rastlanmaz.Anlarlar ki bu ikisi ölmemiştir.Max Payne akşam evde telefonla birini arar ve der:"Tommys,Boğa Cevap görevimiz bu sefer Kurtlar Vadisi ekibine Gladio'da yardım etmek."Fakat Max Payne'nin 14 yaşındaki büyük oğlu bu konuşmaları duyar.Veeeeee.....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000