Herkes öldüğünü zanneder fakat ölmez.Dünyanın 100'de 75'i ölür.Tommys,Boğa Cevap,Polat Alemdar,Max Payne yaşıyordur.
Buna rağmen hala Türkiye'ye yönelik tehditler devam ediyordur.Max Payne,Tommys,Boğa Cevap ve Polatla ekibi Türkiye'ye yönelik bu tehditleri ortadan kaldırmaya karar verir veeeeeee........
Max Payne herkesi öldürür kimse yaşayamaz Türkler otam bombası yapayım derken ülkeyi hava uçurur.Dünyanın soyu tükenmeye başlar
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
hiç birşey olmicak rahat yaşayın der bi uzaygemisi bulup başka dünyada yaşarlar çünkü dünya atom bombası yüzünden patlayacaktır uzay gemisiyle giderken Tommys,Boğa Cevap ve Max Payne insanların arkasından ENAYİLER der.o sırada gemiyi kimse sürmediği için yanlışıkla .......
hiç birşey olmicak rahat yaşayın der bi uzaygemisi bulup başka dünyada yaşarlar çünkü dünya atom bombası yüzünden patlayacaktır uzay gemisiyle giderken Tommys,Boğa Cevap ve Max Payne insanların arkasından ENAYİLER der.o sırada gemiyi kimse sürmediği için .......