baba sen gerizekalı mısın yürü eve gidiyoz annem bekliyo kuru fasulye yapmış der ve eve giderler çocuk yemek yemiyince max oğlunun kafasına silahı dayar veeee...
Silahın tetiğine basar.Kanlar fışkırır.Fakat tabanca su tabancasıdır.Ve Max tabancanın içine domates suyu koymuştur.Max yemekten sonra bir kafeye gider.Kafede Tommys ve Boğa Cevap vardır.15 yılın ardından Tomys 34,Boğa Cevap 33 yaşına gelmiştir.İkisi de evlenmiştir.Sahte kimlikle yaşamışlardır.Tommys'in 1 oğlu,Boğa Cevap'ın 1 oğlu ve 1 de kızı olmuştur.Cafeye Polat Alemdar,Memati,Abdulhey,Kazım ve Güllü Erhan gelir.Veeee....
Amerika o kafeyi bombolar ardından prototype ve Örümcek adam gelir herkesi kurtarır
Veee
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti
Yasak bir ilişki başlar.Fellerin kızı hamile kalır ve Feller namusu için kızı vurur.Polatda dayanamaz aşkının ölmesinden Felleri vurur.Örümcek adamda o sırada tuvalette bağırsak hapı içtiğine pişman olmuştur.Prototype'de psikopat olmuş orasını burasını kesmeye başlamıştır.Ardından Azrail yeryüzüne iner "sıkıldım bu işten the end" der ve bütün herkes ölür amerikanın soyu tükenir.Allah amer,kayı lanetler
Bazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gittiBazen diyorum Keşke çocuk olmasaydım Düzgün bir hayatım olmadı. Çocuğum diye ciddiyete alan olmadı. Kardeşlerim bitti Sıra bana geldi 5 senelik ömrüm ziyan oldu gitti