AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerbahçe-inter maçı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/11/2007 :  01:14:53  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya gerçekten bir fenerbahçeli olarak çok üzüldüm çünkühiç hareketli değildik direk yenilgi için çıkmış gibiydik biraz etkili olsaydık en azından 3-0 değild 2-1 falan olabilirdi aslında interde fazla baskılı oynamadı bana göre 3 golde şansla geldi hep üçgen pas yaptılar bizden etkili oynadılar ben bu maçın sonucunu oyunculara mal ediyorum çünkü iç etkili değillerdi yenilgiye çıktılar taraftar susmadı orda takım uyudu...
önümüzdeki maça bakacak olursak cska bence zor bi takım değil fenere karşı zaten cska ben bu grupta yokum dedi oynadığı futbol ve kadrosuyla (psv maçında)bence çok rahat yeneriz kadıköyde tabi bu maçta oldugu gibi oynarsak o bile biraz zor geliyo

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

murat_fb
Üye

Turkey
İleti 746

İletim - 28/11/2007 :  07:20:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet usta gerçekten çok kötü oldu..ama moralleri bozmayacağız..cska sofia maçı war..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!..
..::MuRaT::..
KnighT_OnLiNe

Uzun zamandan beri yoktum..Şimdi geldim :)

ID:30one
Lv:150
ClASS:Roque
Nation:ORc
NP:5xxxxxx
GAme:TurkGamerKO!
Clan: GoDMaSTeR

Sitesi http://ko.turkgamer.net

player sıralamaları;http://ko.turkgamer.net/uye/index.php?act=userrankings
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 28/11/2007 :  10:28:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
belli olmaz iskoçya maçından önce italya da öyle demişti , galatasaray helsinborug a yenildi , beşiktaş liverpol a 8-0 yenildi , fener de daha farklı yenilebilirdi , futbol da herşey olağandır , fener tutup cska nın b takımına yenilmez ama dikkatli olmak lazım...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 29/11/2007 :  17:22:12  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiçbir İtalyan takımı İngilizler gibi (Örn. Liverpool) atabildiği kadar atmak için maça çıkmaz. Nitekim atmadı da atamazdı da..
Gruptaki ilk yenilgisini 5. maç alan bir takım bundan sonra alacağı hiçbir skorla rezil filan olmayacaktır. Lakin bundan sonraki maçı elli sıfır kaybetse bile Fenerbahçe'nin gruptan çıkamama ihtimali çok düşük diye düşünüyorum. Fener gidecek eksik CSKA'ya yenilecek de Fener'in rahat geçtiği PSV güçlü İnter'i devirecek de.. de.. de.. Hangi Şampiyonlar Ligi'nde tur atlayan Türk takımı rezil olabilir ki.. Bunu yapabilmek bile rezillik değil bir tutam vezirlik olarak nitelendirilmelidir.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 29/11/2007 :  22:26:37  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
helal olsun şiir gibi konuştun tebrik ederim

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 04/12/2007 :  19:23:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi de adamlar haçlı formasıyla çıktı maçımıza(farklı gerekçeleri de olsa), acaba yeni bir haçlı seferi mi var, öyleyse 1.liği garantilemiş inter psv önüne yedeklerle çıkar ve de maça asılmaz da yenilirse...
bu tip senaryolar yazmak mümkün, ancak herşey fb'nin elinde yeneriz cska'yı arkamızdaki gözyaşlarına da aldırmayız.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000