|
| Yazar |
Konu  |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 07/12/2007 : 00:06:19
|
| ya ben orda zaten sert bir karşılık manasında söylemedim ki yine çok güzel bir yorum yaptın manasında söylemek istemiştim ama bundan sonra gerçekten demem çünkü benim düşündüğüm ve söylediğim şeyler başka kişiler tarafından yanlış anlaşılıyorsa bir daha demem doğru olmaz heralde..neyse takdir size kalmış bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum..çünkü konu amacından fazla bir şekilde saptı..eğer farketmeden yanlış birşey yaptıysamda herkesten özür dilerim... |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 07/12/2007 : 08:58:01
|
| inter in o formayla nasıl yenildiği önemli değil de futbol da böyle şeyler oluyor , fener manchester a 6-2 yenilmişti , galatasaray leeds e 5-0 yenilmişti :) ben yenilir demiyorum yenilebilir diyorum , inter zaten fener maçından önce gruptan çıkmayı garantilemişti , yedeklerle de çıkabilirlerdi berabere kalacak şekilde :) fener de çıkmayı garantilemiş olurdu , fener büyük interi devirince tüm dünya da yankı uyandırmıştı , sanırım psv de uefa yı garantilemek için canla başla mücadele edecek. bu arada galatasaray ın gruptan çıkma şansı hala varmı ? :D |
 |
|
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 07/12/2007 : 21:47:14
|
pek sanmıyorum ben  |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|