Hani bir laf vardır ya bu maç sabaha kadar oynansa Galatasaray gol atamazdı.Ayrıca bu Galatasaray'ın arkasında birilerimi vardır bilemiyorum sürekli şansla hakemle kazanıyorlardı birazda namağlup olmanın verdiği gazla yaralım kendimizi doğrıyalım eşek gibi koşalım nağmalup devam edelim olaylarına geldiler.Bu maç 3. haftada oynansa Fenerbahçe şu anda lider olabilirdi bence.
bu arada az önce farkettim konu adı düzeltilmiş teşekkür ediyorum...
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
türkiye kupası finalinide hatırlatırız ayrıca ora da da 2 gol e ofsayt dendi :D galatasaray ın hakem vakalarına gelince fenerin de yıllarca hakemlerin sırtından ne puanlar kazandığını hepimiz biliyoruz bu bir gerçek , hatta bu maçda da 1 gol ü ofsayt ne yazıkki fenerin :( ama rıdvan dilmenin de buna ofsayt çalınmaz gibisinden bir yorum yapması ilginç tabi... nondanın düştüğü pozisyona gelince kendini semih gibi yere attı ama hakem ceza sahasında olsaydı penaltı yı verirdi çünkü gerizekalı lugano ayağını uzattı :D (ümit karan olsa adamı attırırdı). fener oynayamadı yoksa bir 6 kasım vakası daha yaşanırdı.. ama lincoln,linderot ve ayhan oynasaydı skor daha farklı olurdu... fenerbahçe de galatasaray ı 5 sene malup edememişti ne kadar eski derseniz deyin fenerlilerde 5 sene önceki olayı gündemden düşürmüyor...