alıntı:chessmaster tarafından yazılan: galatasaray ın uefa yı almasıda türkiye için bir onurdur seni kıl ettiğini bilmiyordum kusura bakma...
Bir tarafından element uydurma arkadaşım, benim ağzımdan buna benzer sözler mi çıktı? Bir Beşiktaş'lı olarak, Galasaray'ın Uefa Kupasını kazandığı gece caddede ki kutlamaya nasıl gittiğimi, Super Kupa finalinde ki gollerden sonra koca feribotu nasıl salladığımızı dün gibi hatırlarım. Saçma-sapan yazılarınla milleti tahrik etme!
siz 5 sene önceki olayı gündemden düşürmüyorsunuz bizde 6.5 sene önceki olayı gündemden düşürmüyoruz Sidik yarışınızda başarılar dilerim o zaman. senin resimde biraz aşağılayıcı olmamışmı sence ? Aa pardon o zaman... Senin gibi Tanrıya tapar gibi takıma tapan kişiler olabileceği aklıma gelmemişti.
arkadaşlar önce sakin olun tamam dün bir derbi vardı (pek belli değildi ama) sonuçta gülen taraf Fenerbahçe oldu sizin tartıştığınız konuyu eminim tartışmayan Fenerbahçeli ve Galatasarylı yoktur..yok uefa kupası yok 6 kasım yok şu yok bu tamam geçmişte bazı şeyler kazanıldı tamam unutulacak şeylerde değil ama şuan tartıştığınız şeyin sonu yok ne olcak daha sonra birbirinize hakaret falan etmeye başlıycaksınız ortam iyice gerilcek gerek yok bunlara tamam Galatasary UEFA kupasını aldı bizde gönülden tebrik ve teşekkür ediyoruz bunuda sonuna kadar destekliyoruz ama bu kadar yani..sizin başarınıza sanki biz karşıymışız gibi konuşuyorsunuz bizde buna sinir oluyoruz..sizin avrupada başarı almanıza tabiki hayır demeyiz kimseyide kıl ettiğini düşünmüyorum yine olsun yine alın ama biz sizi yendiysekte buna saygı duyun sizde.. --bu arada fatih52 seninde resmin kalksın iyi olur..--
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
benim rahatsızlığım olduğundan değil!başka arkadaşlar rahatsız oluyor ve tatsız tartışmalar çıkıyor!..
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK