AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Vizyondaki Filmler / Fragmanlar / Çıkış Tarihleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

Henia Anor
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 16/02/2008 :  10:49:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm teşekkürler.

as you wish..
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 18/02/2008 :  22:52:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün akşam 120'yi izledim. Hatta hugo_boss ile birlikte gittik sinemaya :) Gayet başarılı ve güzel bir film olmuş. Zaten gerçek bir kahramanlık öyküsü olduğundan fiyaskoyla sonuçlanması beklenemezdi. Ondandır ki, şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.

Filmin kadrosunun sağlam olması bir yana, iki oyuncunun performansı müthişti. Biri Özge Özberk, diğeri Burak Sergen... Hele Burak Sergen'in kendi kendine, kendisine karşı oynadığı bir sahne vardı ki fevkalade. Filmi izlerken bazı sahnelerde insanın tüyleri diken diken oluyor, gözlerin dolmaması ise imkansız...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 21/02/2008 :  11:26:51  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben merak ediyordum filmi, izlenimlerini dinlemek güzel oldu. Artık pişman olma korkusu olmadan gidebilirim, Recep İvedik seansı boşalana kadar :p

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 21/02/2008 :  19:16:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HighVoltage'a bende katılıyorum bende az önce geldim filmden. Gerçekten çok etkilendim muhteşem bir film olmuş gözlerim dolmadı desem yalan olur. Salondaki her 5 kişiden 3'ü ağlıyordu diyebilirim. Gerçekten çok etkileyici bir film olmuş.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 24/02/2008 :  01:16:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende bugün izledim 120 filmini, gerçekten çok güzel bir film. İnsanın duygulanmaması çok zor. Herkese tavsiye ederim...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000