|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 15/02/2008 : 21:01:14
|
HighVoltage özür dilerim kusura bakma. Okumadan yazdım o iletiyi birazcık acelem vardı. Tekrar özür dilerim. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 15/02/2008 : 21:06:29
|
Benim arkadaştan aldığım bilgiye göre Şişli Megaplex(Cevahir AVM)'de 23 şubat diye yazıyomuş. Başka yerleri bilmiyorum.
@ kobebryant: Özürlük bir şey yok da, ben kendim için yazmıyorum bunları. O kadar özenip bezenmem sizler içindir. O yüzden biraz alındım ama önemli değil o kadar. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 15/02/2008 : 21:17:44
|
Sorun alınman da zaten benim dikkatsizliğim yüzünden alınmanı istemediğim için özür diledim. Dikkatsiz bir anıma denk geldi kafam dağınıktı okumadan yazdım direk gerçekten kusura bakma. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Henia Anor
Üye

Turkey
İleti 8 |
İletim - 15/02/2008 : 21:37:16
|
Meet The Spartans filmiyle ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı ? Sitesinde 25 Ocak yazıyor ama gelmedi sanırım Türkiye'ye.. |
as you wish.. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/02/2008 : 01:30:43
|
alıntı: HighVoltage tarafından yazılan:
Bugün vizyona iki yeni film girdi. Birisi; beklediğim ve merak ettiğim filmlerden biri olan Canavar. Fragmanından anladığım kadarıyla Doom ile Alien karışımı bir film olmuş. Kısacası aksiyon yüklü bir yapım. Yakın zamanda izleyeceğimi ümit ediyorum. Filmin Künyesi Tür : Bilim Kurgu Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008 Yönetmen : Matt Reeves Senaryo : Drew Goddard Görüntü Yönetmeni : Michael Bonvillain Yapım : 2007, ABD Oyuncular : Michael Stahl-David, Mike Vogel, Lizzy Caplan, Marlena Diamond, T.J. Miller Konusu : Filmde New York’a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü anlatılıyor. Filmin Fragmanı http://www.vidivodo.com/video/sinema/114921/canavar_fragman/ ...
Aynı zamanda film Lost dizisinin yapımcısı J. J. Abrams imzalı. Filmin bir diğer orjinalliği ise büyük bir kısmının amatör kamerayla çekilmiş oluşu. Fragmanını da izledim, ilginç bir filme benziyor.
Ek: Filmde +13 yaş sınırlaması var.
alıntı: Meet The Spartans filmiyle ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı ? Sitesinde 25 Ocak yazıyor ama gelmedi sanırım Türkiye'ye..
"Meet the Spartans" ise "Scary Movie"nin bazı filmleri tiye alarak yakaladığı başarıdan payına düşeni almak isteyen insanların çekmiş olduğu bir film. Piyasada onlarcası mevcut. Genel olarak 300, onun dışında Rambo, Spider man'le filan dalga geçiyorlar akılları sıra filmde. Çizgi roman uyarlaması filmleri tiye almakla ne kadar büyük başarılar elde edilir, tartışılır (Öyle ki bu tiye alınan uyarlamalar, gayet başarılı filmlerdir bana göre). Filmin başrollerinde Diedrich Bader ile Kevin Sorbo yer almakta. Ayrıca Carmen Electra gibi filmde oynayan gereksizler silsilesinden birçok kişi var. Film 25 Ocak'ta Amerika'da vizyona girmiş. Türkiye'de de o tarihte mi girmiştir, daha sonra mı girecektir hiçbir bilgim yok.
Trailer: www.youtube.com/watch?v=zf4bDKtel7c
Film hakkında ayrıntılı bilgi için: www.meetthespartans.com
Edit: Trailer'a tam bir baktım da çok kötü sayılmazmış film.. :) Meraklısına..
Edit 2: Aa Kevin Sorbo bir zamanlar Kanal D'de yayımlanan Herkül'müş. Çocukluk kahramanımdı o adam benim. :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|