AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Vizyondaki Filmler / Fragmanlar / Çıkış Tarihleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 29

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/02/2008 :  14:12:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bugün vizyona iki yeni film girdi. Birisi; beklediğim ve merak ettiğim filmlerden biri olan Canavar. Fragmanından anladığım kadarıyla Doom ile Alien karışımı bir film olmuş. Kısacası aksiyon yüklü bir yapım. Yakın zamanda izleyeceğimi ümit ediyorum.
Filmin Künyesi
Tür : Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
Yönetmen : Matt Reeves
Senaryo : Drew Goddard
Görüntü Yönetmeni : Michael Bonvillain
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular : Michael Stahl-David, Mike Vogel, Lizzy Caplan, Marlena Diamond, T.J. Miller
Konusu : Filmde New York’a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü anlatılıyor.
Filmin Fragmanı
http://www.vidivodo.com/video/sinema/114921/canavar_fragman/

Diğeri ise bir I. Dünya Savaşı filmi olan 120. Yıllarca Amerika'nın II. Dünya Savaşı ve Vietnam Savaşı konulu filmlerini izlemek mecburiyetinde kaldık. Son zamanlarda kendi tarihimizi anlatan filmlerin yapımı beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Dahası sinema teknikleri ve senaryo bazında gösterdiğimiz gelişim bu filmleri bizlere zevkle izlettiriyor. 120 kanımca John Rambo'dan daha iyi bir yapım. Zaten bunu gişe başarısıyla da gösterecektir.
Filmin Künyesi
Tür : Savaş / Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
Yönetmen : Özhan Eren , Murat Saraçoğlu
Senaryo : Özhan Eren
Müzik : Özhan Eren
Yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular : Özge Özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen, Emin Olcay, Oytun Öztamur
Konusu : Van.. 1915 Ocak.. Kış... 1’nci Dünya Harbi’nin ilk ayları... Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm – kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir...
Vanlı çocuklar gönüllü olurlar; Yaşları 12 – 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk... Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce gecelerce yürürler...
Filmin Fragmanı
http://www.vidivodo.com/video/sinema/107915/120_filminin_frgarmani/

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 15/02/2008 :  14:48:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
recep ivedik ve AROG ne zaman gösterime giriyor , bir bilgisi olan varmı ?
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/02/2008 :  16:11:29  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Recep İvedik 22 Şubat 2008...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/02/2008 :  20:19:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Recep İvedik tam bir hafta sonra girecek gösterime.AROG hakkında bir bilgim yok ama arkadaştan duyduğuma göre önümüzdeki kış vizyona girecekmiş ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu arada vizyona girdi mi bilmiyorum ama 120 diye bir film var. Savaş zamanında cepheye giden 120 Van'lı çocuğun hikayesi bence kesinlikle gidilmesi gereken bir film. Van'lı rapçileri izlemektense Van'lı kahramanları izlerim daha iyi...

Anlaşılan mesajlarımız pek okunmuyor. Boşuna mı emek harcıyoruz acaba? Bu arada Recep İvedik 23 Şubatta vizyona giriyor.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/02/2008 :  20:56:36  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fragmanda 22 diyor ama

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 29 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000