Gidip kariyerini Milan'da bütün sezonu yedek oturup bitirmektense buraya gelmeyi tercih edeceğini düşünüyorum. Ancak Fener'in alması gereken forvet tipinin Semih'in yerine değil yanına oturtulması gerekir. Benim diyen forvet gelip de yedi maçta 10 gol atıp, 5 asist yapamaz. Alınması şartsa da bu forvet kesinlikle Ronaldo olmamalıdır.
Ronaldo hala iyi bir oyuncu ama milan da harcanıyor işte.. Fener e gelmesi onun açısından da iyi olur ama bence Türkiye ye gelmez. Fener de çok para var yapsın bir transfer de fener i çeyrek finalde görelim ecc de... Trabzon da Gökdeniz i büyük ihtimalle kaptırır. İsteyen takımlar belli... Zaten Yattara ben gidecem diyor... Ama bence trabzon marcelinho yu bırakmasaydı şimdi farklı bir yerde olurdu...
Aslinda Galatasaray´a cok saglam bir kaleci lazim .. Mondragon´dan sonra diger kaleciler pek dengeleyemedi gibi ..
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "