AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 26/12/2007 :  18:33:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben kendi adıma konuşayım;Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye geleceğini hiç zannetmiyorum... Fenerbahçe taraftarları kızmasınlar ama..

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 26/12/2007 :  18:44:59  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gidip kariyerini Milan'da bütün sezonu yedek oturup bitirmektense buraya gelmeyi tercih edeceğini düşünüyorum. Ancak Fener'in alması gereken forvet tipinin Semih'in yerine değil yanına oturtulması gerekir. Benim diyen forvet gelip de yedi maçta 10 gol atıp, 5 asist yapamaz. Alınması şartsa da bu forvet kesinlikle Ronaldo olmamalıdır.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 26/12/2007 :  22:35:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok doğru ronaldo gelse ne farkeder onların dönemi geçti artık geçti yıldız oyuncu alınmış olsun diye de yıldız oyuncu alınmaz ki

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 27/12/2007 :  08:37:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ronaldo hala iyi bir oyuncu ama milan da harcanıyor işte.. Fener e gelmesi onun açısından da iyi olur ama bence Türkiye ye gelmez. Fener de çok para var yapsın bir transfer de fener i çeyrek finalde görelim ecc de... Trabzon da Gökdeniz i büyük ihtimalle kaptırır. İsteyen takımlar belli... Zaten Yattara ben gidecem diyor... Ama bence trabzon marcelinho yu bırakmasaydı şimdi farklı bir yerde olurdu...
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 27/12/2007 :  11:24:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslinda Galatasaray´a cok saglam bir kaleci lazim .. Mondragon´dan sonra diger kaleciler pek dengeleyemedi gibi ..

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000