Evet Fenerbahce'yi tarihinde avrupada en büyük başarısına ulaşturdı.. Bir de bu kadar Brezilyalı varken takımda, böyle bir hocayı göndermek hataydı bana göre..Ama kulup icinde neler yasandı onu onlar bilir tabiki..
Bildiğim kadarıyla yönetim Zico'nun yardımcılarına takmış durumdaydı.Sanırım yardımcıları Zico'nun kardeşleriydi.O yüzden yollamak istemedi yardımcılarını ve yollar ayrıldı.Ancak takım şampiyonlar liginde o kadar arzulu oynarken ligde neden hiç yoktu bu bence teknik direktörün sorunudur.Ayrıca Fenerbahçe'nin başarısı bir teknik direktöre bağlıysa o başarı olmaz olsun.Fenerbaçe Dünya klubü olacağım diyorsa İngiliz, Alman, İspanyol, Güney Amerikalı hiç fark etmemeli.
Bu kadar Brezilyalının toplandığı bir kulüpte İspanyolca konuşan bir hoca pek tutmaz gibime geliyor. Hoş Hiddink'in de Rusça konuştuğu söylenemez.
Ayrıca Zico ayrı bir karizmaya sahipti. Koskoca Maracana Stadyumunu inletmiş, heykelini diktirmiş 'Beyaz Pele'. Aragones eli öpülünce harçlık veren dedelerden farksız
Fener 70 yaşında dediysek gidip Kalli'yi almadı.. Dünyanın en iyi liglerinden birinde yıllarda teknik adamlık yapmış ve şimdilik EURO 2008 finalisti bir takımın hocasını aldı. Ben Zico'dan da fazla bir katkı yapacağını düşünüyorum Aragones'in.. Zico takıma verebileceğini zaten vermişti. Fener zaten yeterince rahat çıkıyordu maçlara.. Bu rahatlık sezonun sonuna doğru gevşekliğe dönüştü. Çelik adam denilen Carlos aylarca yattı. Alex'in Zico'yla arası açıldı. dı dı.. Daum'la kaybolan disiplini ve daha fazlasını Aragones takıma geri kazandıracaktır. Ayrıca ilk değil takım oyuncularına yabancı bir teknik adam dünyada..