AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 04/07/2008 :  14:08:42  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi baktım haberlere Kewell Galatasaray'da yazıyordu.Sayfayı yenileyim dedim:)Bir baktım Kewell'in menajeri Roma'ya gideceğini söylemiş.Ben resmi siteye güvendim.O kadar haber var ki hangisine güveneceğini şaşırıyor insan...

Not:Bu arada Kewell'ı izlerken bu oyuncu Liverpool'da harcanıyor,pek forma şansı bulamıyor keşke başka bir takımda oynasa diyordum.Kısmet bizim takımaymış:)Kariyeri parlak bir oyuncu.Arda'nın mevkisinde oynuyor.Bu transfer sizce Arda'nın gidiş sinyalleri midir?

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 05/07/2008 :  11:44:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kewell, hem sağ hem de sol kanatta, zaman zaman forvet arkasında, hatta ihtiyaç duyulursa forvette bile oynayabilen çok yönlü bir futbolcu. Top tekniği yüksek bir futbolcu olsa da her gittiği takımda sezonun yarısını sakat geçiriyor. Bu sebeple Arda'nın takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Eğer ki Kewell'in sakatlığı tamamen düzeldiyse GS'nin çok iyi bir transfer yaptığını söyleyebilirim. Hayırlı olsun.

Not: Kewell, İstanbul'a gelmiş.
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 05/07/2008 :  12:08:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış hatırlamıyorsam bu Kewell, Uefa kupası Leeds United-Galatasaray maçında, Emre Belezoğlu'nun foul yapıp yere düşürdükten sonra kırmızı kart yiyip, Fatih Terim'den de bir tokat yemesine neden olan futbolcuydu:D

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 05/07/2008 :  12:16:57  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet,yanlış hatırlamıyorsun.Emre ile Kewell'ın birçok ortak özelliği var.İki futbocu da Premier Lig'de top koşturmuş.İkiside sakatlıklarla boğuşmuş.İniş çıkışlar göstermiş.Gelin görün ki onlar şu an Süper Lig'de ezeli rakip takımlarda oynayacak.Bu sene keyifli bir lig izleyeceğiz gibi geliyor bana.Emre ve Kewell takımlarını şampiyonluk için sırtlayacaklar...

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 05/07/2008 :  13:47:32  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
vay be fenerli arkadaşlarım nasıldır şimdi :D

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000