|
| Yazar |
Konu  |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 23/07/2008 : 10:06:40
|
| Bencede çok iyi bir transfer.Meira hem stoper hem de oyun kurucu olarak görev yapabiliyor. |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 23/07/2008 : 10:08:14
|
alıntı: Hoca_Gaffur tarafından yazılan:
Bugün bir gazetede okudum.David Villa Fener'e geliyormuş. xD
Ayrıca Valencia gibi bir takım ekonomik krizdeymiş :)Bu olabilir ama David Villa transferine pek inanmadım doğrusu:) |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 23/07/2008 : 12:34:38
|
alıntı: TheBodyGuard tarafından yazılan:
Ronaldinho transferine gelince, Ronaldinho'nun Milan'da başarılı olacağını tahmin etmiyorum. Serie A, La Liga'ya benzemez. İtalya'da daha sert futbol oynanıyor ve daha katı savunma yapılıyor. Bu arada 10 numaralı forma Seedorf'ta kaldı heralde. Ronaldinho, doğum tarihine(1980) vurgu yapmak için yeni sezonda 80 numaralı formayı giyecekmiş.
evet bugüne kadar la ligadan italya'ya daha doğrusu milan'a giden brezilyalı futbolcular o ve bu nedenle başarılı olamadılar.bkz. rivaldo,ronaldo.umarım ronaldinho da da bu yaşanmaz.böyle efsane oyuncuların birden yok olması güzel olmuyor. |
what is done is done...The king is king |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 23/07/2008 : 15:04:59
|
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
alıntı: Hoca_Gaffur tarafından yazılan:
Bugün bir gazetede okudum.David Villa Fener'e geliyormuş. xD
Ayrıca Valencia gibi bir takım ekonomik krizdeymiş :)Bu olabilir ama David Villa transferine pek inanmadım doğrusu:)
İspanya'da krize girmeyen takım kalmadı neredeyse. Bas bas yazıyor gazeteler; Barcelona, Real Madrid ve Atlethico Madrid dışındakiler ekonomik krizde ve devletten düşük faizli kredi talebinde bulunuyorlar.
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/07/2008 : 01:27:37
|
| Ayrıca David Villayı eminim daha büyük takımlar istiyordur =)) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|