|
| Yazar |
Konu  |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 03/09/2008 : 21:22:53
|
| SAhi Adana demirspor geçen sene güngören belediyesporla 1'lige çıkma maçı yapıp kaybetmişlerdi.Ben çok üzülmüştüm.Kobe abbinin yarasını deşmemek içinde bu konuda konuşmamıştım. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 03/09/2008 : 22:21:41
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
O işaret tırnak işareti değil =) Bir de, "sağlamış"..
Ne işareti peki o? Yani yanlış mı biliyorum? He şimdi aklıma geldi. Kesme işaretiydi, doğruydu yahu (= ''Sağlamış'' a gelirsek bilmemekten değil, yanlış yazmaktan kaynaklanıyor (= Ama şu kesme işareti yeni aklıma geldi. Kaş yapalım derken, göz çıkarmışız (= |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 03/09/2008 : 22:22:57
|
| Kafanın yarısını komple uçurmuşsun hatta :) Neyse fazla dağıtmayalım. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 03/09/2008 : 23:29:42
|
Adana Demir şokta: 3-4 Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında İskenderun Demirçelikspor, normal ve uzatma süresi 0-0 biten karşılaşmada Adana Demirspor'u penaltılar sonucu 4-3 yenerek üst tura yükseldi.
Stat: 5 Ocak Hakemler: Yusuf Yılmaz, Felat Tekeş, Mahmut Arık Adana Demirspor: Murat, İlhan, Bora (Dk. 106 Ömer Faruk), İbrahim, Mehmet, Emre, Ali (Dk. 73 Şahin), Nureddin, Cihan, Serdar (Dk. 54 Erdim), Alican İskenderun Demirçelikspor: Ömer Kısa, Ziya, Ömer Deniz, Remzi, Taner, Kadir (Dk. 46 Hüseyin), Salih, Fatih, Volkan (Dk. 68 Bülent), Recep, Deniz (Dk. 52 Ahmet) Sarı Kartlar: Dk. 35 Ali (Adana Demirspor), Dk. 13 Fatih, Dk. 32 Salih, Dk. 98 Ömer Deniz, Dk. 105 Remzi (İskenderun Demirçelikspor)
Not: Alıntıdır!..
Geçmiş olsun Kobe (= |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/09/2008 : 01:09:14
|
| Sağol scrambler hocam alıştık artk böyle sürprizlere. Biz ki geçen sene Trabzonspor'u eledik, birde şurdaki rezalete bakın. Kombine biletim olmadığı için gidememiştim maça üzülmüştüm ama iyi ki gitmemişim ettiğim küfürlerle kalacaktım. Daha bu takımı değiştirmek için ne beklerler hala anlamış değilim. Bu kadar taraftar boş yere mi her maça geliyor. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|