|
Yazar |
Konu  |
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 03/01/2008 : 14:40:23
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
chessmaster, dediklerin bana biraz komik geldi.Zaten Lincoln 5 maç oynadı oynamadı her maçta istatistiği olsa ne yazar:)
Lindoroth İsveç milli takımında oynayıp size maç mı kazandırıyor?Ayrıca sakat bir insan nasıl oynar anlayamadım.
Lincoln Türkiye'nin en pahalı transferi hali ortada.Gelirken Galatasaray'lı yorumcular Alex'in koşanı vs. Alex yanından geçemez dediler.Yorumlamaya gerek var mı bilmiyorum...
Ayrıca Galatasaray zor durumdayken o kadar parayı nerden buldu 5 yıllık sponsor parasıyla aldı o oyuncuları.
Gelelim Holosko'ya bilmiyorum riskli bir transfer patlarsa süper olur ama patlamassa BJK parasını sokağa atmış olur.Küçük takımlardan gelen oyuncular nedense yapamıyorlar.Yusuf, Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol daha arttırılabilir.
chessmaster, belki seni eleştirmek bana düşmez ama foruma az yassamda çok geziyorum.Tartışma konularının hepsinde birileriyle atışmışsın bunlara gerek yok.Biraz daha sakin olmaya çalış ve eleştiri yaparken küçümseme, dalga geçme.Sadece bu konu için değil genel görüşümdür.
lincoln un 5maç oynadığını söyleyip yorum yapıyorsun , bu arada benim tartışmalı konularım spor bölümünde fatih52 ile sadece :D ondan başka biriyle atıştığımı hatırlamıyorum doğrusu... |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 03/01/2008 : 21:25:28
|
Lincoln Schalkede forma giyerken Fbye attığı golleri unutmam.O zaman Bundesligada kaç maç yapmıştı acaba 6-7?Hala en iyi transfer olarak R.carlosu görenler var içimizde saygı duyuyorum ama istatistikler ortada... |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 04/01/2008 : 21:06:00
|
Hangi istatistik? Adam nerdeyse bütün Süper Lig maçlarında tam süre görev almış. Çoğu maçta topla oynama yüzdesi ve isabetli pas yüzdesinde maçın en iyisi. Takıma sağladığı konsantre ve motive zaten ortada.. Daha ne? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Berk1905
Üye

Italy
İleti 137 |
İletim - 04/01/2008 : 21:27:26
|
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Lincoln Süper Ligi'in en iyi transferidir.Kalli kullanmayı bilmiyor.
Kallide ne suç buluyosun anlamadım?Kalli teknik direktörlüğe yıllarını vermiş bir adam...Bu konularda tecrubeli...Lincoln oynadığı maçlarda çok iyiydi zaten.Bu işin kitabını yazmış. Lincoln un sakatlanması kötü bir olay.Serkan ve Barış tam bir hazine.Linderoth ise bazen oldukça tehlikeli olabiliyor...Servet ise biraz yeteneksiz diyebilirim.Heyecanına bağlıyorum.Bana göre geçen sezonun en iyi transferi GS nin! |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/01/2008 : 21:58:16
|
Transfer ettikleri futbolcular çok kaliteli fakat linderhot sezonu kapadı, lincon müzmin sakat, bakalım n'olacak takımın sonu, defansta problem var. Tomas satıldı, emre aşık tekrar takıma çağrıldı bakalım, takım iyi, inşallah böyle devam eder. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|