DNR hakikaten kaliteli bir yerdir .İndirim konusunda harikalar yaratır.ben sıksık uğruyorum oyun almak,kitap ve dergi almak için...(D&R dan bahsediyoruz değil mi?)
D&R evet : )
@chessmaster Bu istatistiği verirken hangi oyun firmasının muhasebe raporlarını inceledin veya hangi pazarlama tekniği hakkında araştırma yaptın ki planlama ve üretim aşamasından son kullanıcıya dağıtımına kadar geçen bir kaç yıllık süre ve yüzlerce çalışanın masrafını ve tüm diğer giderleri değerlendirip bu tür bir çıkarıma vardın? Merakımdan soruyorum, biz de öğrenelim.
Sonunda yavas yavas calismalar baslatildi orjinal oyunlar icin :) , Viyana´da bir tane bile korsan oyun kullanan ve satan bulamazsin , her yerde orjinal oyunlar satiliyor ve Türkiye´dekinin yari fiyatina :) , alistik artik orjinal kullanmaya .
yarı fiyatına?O bile fazla değil mi?Hele yeni çıkan bir oyun alacağımızı varsayarsak..
O kadar da degil buranin halkinin euro ile gecindigini ve asgeri maasin 960 euro oldugunu göz önünde bulundurursak yeni cikmis bir oyunun 30 euro olmasi normal :) .
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "