|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 23/01/2008 : 17:08:47
|
Yuh artık, orijinal oyun fiyatları 10-15 YTL'ye düşse yine almayacaksınız. Bu ülkede 3 kişiden biri sigara içiyordur herhalde. Bana biri sigaranın aylık maliyetini söyleyebilir mi?
Peki niye "oyun" denilince ağız burun kırılıyor da, sahtesini ucuza alabilmek "meşru"ymuş gibi gösterilebiliyor. Param olsa çatır çatır alırım orijinal, buyrun almıyorum işte. Ne korsan piyasasını zengin etmeye niyetim var ne de Deamon tools, image vb. şeylerle uğraşıp bilgisayarımı bozmaya... |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 23/01/2008 : 17:47:10
|
adana dnr'da da 50 ytl'ye yeni oyunlar war . bu arada adana real'de baya eski oyunlar 4.99 ytl'ye düştü aldım bi tane ama gerçekten çok dandik xD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 23/01/2008 : 21:09:57
|
Aranızda Ankara'da oturan varsa, Metro'da(Alışveriş merekzi olan)oyunlar 15 YTL civarı. Örnepin Hitman 1, 2 ve 4 15 YTL. İsteyen kişiler oraya da gidebilir. |
 |
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 24/01/2008 : 01:01:28
|
alıntı: HASS000 tarafından yazılan:
alıntı: Berk1905 tarafından yazılan:
DNR hakikaten kaliteli bir yerdir .İndirim konusunda harikalar yaratır.ben sıksık uğruyorum oyun almak,kitap ve dergi almak için...(D&R dan bahsediyoruz değil mi?)
D&R evet : )
@chessmaster Bu istatistiği verirken hangi oyun firmasının muhasebe raporlarını inceledin veya hangi pazarlama tekniği hakkında araştırma yaptın ki planlama ve üretim aşamasından son kullanıcıya dağıtımına kadar geçen bir kaç yıllık süre ve yüzlerce çalışanın masrafını ve tüm diğer giderleri değerlendirip bu tür bir çıkarıma vardın? Merakımdan soruyorum, biz de öğrenelim.
çok merak iyi değildir herşeyi merak etme :) bir gazetede okumuştum , bence çok abartı yeni ps2 oyunları ps2den pahalı neredeyse... saçma. |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 24/01/2008 : 01:36:16
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Yuh artık, orijinal oyun fiyatları 10-15 YTL'ye düşse yine almayacaksınız. Bu ülkede 3 kişiden biri sigara içiyordur herhalde. Bana biri sigaranın aylık maliyetini söyleyebilir mi?
Peki niye "oyun" denilince ağız burun kırılıyor da, sahtesini ucuza alabilmek "meşru"ymuş gibi gösterilebiliyor. Param olsa çatır çatır alırım orijinal, buyrun almıyorum işte. Ne korsan piyasasını zengin etmeye niyetim var ne de Deamon tools, image vb. şeylerle uğraşıp bilgisayarımı bozmaya...
Valla bunun hesabını bende düşünmüştüm eskiden:D 10 ytl zaten korsan cd parası^^ yani o kadara düşse sorun olmaz zaten ama online oyunlardaki Türk azınlığı durumu yeterince ifade ediyor bence |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|